Τα είκοσι της χρόνια γιορτάζει στην Αίγινα η Very Special Arts Hellas.


Με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι ετών προσφοράς η Very Special Arts Hellas, Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, παρουσιάζει στο Λαογραφικό Μουσείο έκθεση ζωγραφικής τα εγκαίνια της οποίας έγιναν σήμερα Παρασκευή. Η Very Special Arts Hellas αποτέλεσε το ελληνικό μέλος της διεθνούς οργάνωσης VSA The International Organization on Arts and Disability με πολυάριθμα μέλη σε κάθε γωνιά του κόσμου. Μετά από είκοσι χρόνια δράσης τα μέλη της μουσικοθεατρικής και της ομάδας εικαστικών, τιμούν την Αίγινα παρουσιάζοντας αυτό το Σαββατοκύριακο μία έκθεση ζωγραφικής και μία θεατρική παράσταση. Το θεατρικό που θα παρουσιαστεί είναι αποσπάσματα το έργο "Παντρολογήματα" του Γκόγκολ δοσμένο σε ελεύθερη απόδοση μέσα από αυτοσχεδιασμούς και τραγούδια από τα μέλη της ομάδας. Η παράσταση θα γίνει στον κήπο της Οικίας Καραπάνου το Σάββατο στις 7 το απόγευμα και η είσοδος είναι ελεύθερη.


Η έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, αποδεικνύει αυτό που πρεσβεύει η φιλοσοφία της Very Special Arts Hellas, ότι "η τέχνη σπάει φραγμούς ενώνει ανθρώπους". Άλλωστε η θεατρική ομάδα έχει παρουσιάσει δουλειές της στην Αίγινα. Ο ζωγράφος και σκηνογράφος κύριος Νίκος Κονιαρης που επιμελείται την έκθεση, καθώς και η κυρία Δέσποινα Ασλανίδου από την VSA Hellas, μίλησαν στο Aegina Portal για την έκθεση και τη θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png