Η Κάλλια Παπαθεοδώρου εκθέτει στη "Ρέμβη". .

Μαθήτρια του Μόραλη, του Τσαρούχη, του Μυταρά, του Τέτση, του Καλαμάρα, ευρηματική στον τρόπο που χρησιμοποιεί και αναπτύσσει τη τεχνοτροπία της: την εγκαυστική, η Κάλλια Παπαθεοδώρου επέλεξε την Αίγινα για να παρουσιάσει τη νέα της δουλειά. Μία επιλογή που ήρθε ως φυσιολογική συνέχεια της σχέσης της με το νησί, αλλά και της θεματολογίας της η οποία έχει ως επίκεντρο τον αρχαίο Ελαιώνα. Η έκθεση ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι της 6 Μαΐου. Η ίδια επέλεξε το cafe "Ρέμβη" καθώς θεωρεί εξαιρετικό το χώρο για να παρουσιάσει αυτό τον κύκλο δουλειάς. Τα σχόλια για αυτή την επιλογή είναι ήδη ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την πορεία της έκθεσης.


Η Κάλλια Παπαθεοδώρου εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε περιοδικά και εφημερίδες. Συμμετέχει σε εκθέσεις γλυπτικής, ζωγραφικής και ψηφιδωτού. Επίσης έχει κάνει σκηνικά και κουστούμια σε πολλές Θεατρικές παραστάσεις. Έργα της υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Η Κάλια Παπαθεοδώρου σπούδασε στην ΑΣΚΤ Αθήνας, γλυπτική με τον Δ. Καλαμάρα, ζωγραφική με τους Δ. Μυταρά, Π. Τέτση, Τ. Πατρασκίδη, ψηφιδωτό με τον Γ. Κολέφα, Γ. Βαλαβανίδης, Π. Αγγελοπούλου,    Σκηνογραφία με τον Γ. Τσαρούχη, τεχνικές χαρακτικής και ακουαρέλα στο Gerles-Borgsskolan της Σουηδίας με υποτροφία του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ τέλος είναι υπότροφος του Ι.Κ.Υ. 82-84.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png