"Αισθήσεις". Η έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Παπουτσά στον πύργο του Μαρκέλλου. .

Η δουλειά της είναι γνωστή, άλλωστε εκτός από ατομικές εκθέσεις η Ελένη Παπουτσά συμμετέχει, όπως κάθε καλλιτέχνης που έχει ερωτευτεί την Αίγινα, σε κάθε ευκαιρία που θα φέρει την τέχνη της σε επαφή με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησού. Μετά την αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου και τη διαδρομή των καλλιτεχνών, η Ελένη Παπουτσά επιλέγει αυτή τη φορά έναν ιστορικό χώρο, τον Πύργο του Μαρκέλλου. Ο τίτλος της έκθεσης είναι "Αισθήσεις", είναι τίτλος και σκοπός μαζί, όπως λέει η ίδια. Με την έκθεσή της θέλει να ξυπνήσει τις αισθήσεις του κόσμου, να έρθει σε επαφή μαζί του. Πολλά από τα θέματά της είναι από την Αίγινα, έναν τόπο που αγάπησε ιδιαίτερα και νιώθει την ανάγκη να επιστρέφει και δημιουργικά, παρουσιάζοντας την δουλειά της.


Το Σάββατο έγιναν τα εγκαίνια. Νιώθει απόλυτα ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου, αλλά και από τον τρόπο που προσέγγισε αυτός ο κόσμος του πίνακές της. Άλλωστε από τη συζήτησή μαζί της, γρήγορα γίνεται κατανοητό, ότι η ανθρώπινη επαφή μέσα από την τέχνη, είναι αυτό που την τροφοδοτεί. "Θέλω να ταξιδεύω τους επισκέπτες. Αυτή τη φορά τους ταξιδεύω ξυπνώντας όλες τους τις αισθήσεις" λέει χαρακτηριστικά. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Αυγούστου και λειτουργεί πρωί και απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png