Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στυλιανός Θεριανός ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, για την εκλογή του νέου προέδρου. Η πρόταση της διοίκησης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στυλιανός Θεριανός. Κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας, χρειάστηκε να ολοκληρωθούν και οι τρεις φάσεις, προκειμένου ο κύριος Θεριανός να εκλεγεί με την τρίτη ψηφοφορία και πιο συγκεκριμένα με 14 ψηφοδέλτια, καθώς στις δύο πρώτες που απαιτούσαν απόλυτη πλειοψηφία υπήρχε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Οι τρεις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν ήταν οι ακόλουθες:

Α' φάση: 13 Στυλιανός Θεριανός - 1 Λευκό.
Β' φάση: 13 Στυλιανός Θεριανός - 1 Λευκό.
Γ' φάση: 14 Στυλιανός Θεριανός.

Να σημειώσουμε ότι από την ειδική αυτή συνεδρίαση απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς και το σύνολο της ελάσσονος εκτός από τον κύριο Στέλιο Λαμπαδάριο. Επίσης, από την συνεδρίαση απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου.

Κατά την σύντομη ομιλία του στην έναρξη της συνεδρίασης, ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, είπε ότι η επιστολή που εστάλη στον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Νίκο Οικονόμου έχει δημοσιοποιηθεί στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Το Aegina Portal δεν έλαβε ποτέ αυτή την επιστολή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png