Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος, με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Ζαμπέλη, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης για τις μελέτες του κλειστού γυμναστηρίου.

20240214_190746.jpg

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ορίστηκαν ως νέοι εκπρόσωποι του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, που προβλέπεται στους όρους της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Ολοκλήρωση μελετών κλειστού γυμναστηρίου Αίγινας», τον Αντιδήμαρχο Μαρίνο Νικόλαο, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο Ζαμπέλη Βασίλειο. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πρόκειται για μία παλαιότερη απόφαση, από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου 2024, αλλά δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ο ορισμός των νέων μελών, έγινε ύστερα από έγγραφο του Τμήματος Εφαρμογής Προγραμμάτων και Έργων της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, το οποίου ζητούσε να γίνει έλεγχος, ώστε αν μετά τις αυτοδιοικητικές που διενεργήθηκαν στις 8-10-2023,  στις Αποφάσεις συγκρότησης Επιτροπών Παρακολούθησης ενεργών Προγραμματικών Συμβάσεων που έχει συνάψει ο φορέας σας με την Περιφέρεια Αττικής υπάρχουν αιρετά μέλη, τα οποία δεν έχουν διατηρήσει την ιδιότητά τους.

"Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε να προβείτε σε ενέργειες αντικατάστασής τους και να μας αποστείλετε το ταχύτερο δυνατό τις σχετικές Αποφάσεις των συλλογικών σας οργάνων", ανέφερε το έγγραφο. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png