Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Κωνσταντίνος Γούλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Γούλα με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στον Πειραιά ,τελείωσα το 5ο Λύκειο Αρρένων και σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.Το 2006,αφού προηγουμένως οργάνωσα,ως διευθυντής του για 10 χρόνια,το μικροβιολογικό εργαστήριο «Άγιος Διονύσιος»,έκλεισα το μικροβιολογικό μου εργαστήριο στον Πειραιά και άνοιξα καινούριο στην Αίγινα,που λειτουργεί έως σήμερα.
Από τότε έχω εγκατασταθεί εδώ  μόνιμα με τη γυναίκα μου,τη φιλόλογο Προνόη Θεολογίδου. Ακριβή περιουσία μας είναι οι δύο γιοι μας,ο αρχιτέκτονας-μηχανικός Απόστολος και ο γιατρός μικροβιολόγος Γιάννης,με τις υπέροχες οικογένειές τους.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png