Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και το ωράριο της τροφοδοσίας.


Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η απόφαση 47/2017, είναι η απόφαση για την έγκριση μελέτης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν ισχύει. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, δεσμεύθηκε σε εκείνη τη συνεδρίαση, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, πάνω σε πρόταση που έχει κατατεθεί. Η επιτροπή συνεδρίασε στις 6 Ιουλίου. Το 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε στην απόφαση περί "Μελέτης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Αίγινας και Μελέτης εφαρμογής, κατόπιν Τεχνικής Έκθεσης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Η επιτροπή ενέκρινε την μελέτη Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Αίγινας, την ΑΔΑ της οποία μπορείτε να δείτε εδώ και πρότεινε ωράριο τροφοδοσίας καταστημάτων στην πόλη της Αίγινας 7.30’ έως 10.00’ π.μ. και 14.30’ - 17.00’μ.μ. καθημερινά και επίσης πρότεινε να γίνει αναφορά για τις ημέρες και ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας της παραλίας της πόλης της Αίγινας κατά τους θερινούς μήνες. Η απόφαση θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη σχετικής απόφασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png