Δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τον ετήσιο προγραμματισμό προσωπικού και την κατακύρωση διαγωνισμού προμήθειας σκυροδέματος και ασφαλτομίγματος.


Χθες 20 Αυγούστου συνεδρίασε Οικονομική Επιτροπή δια περιφοράς, δηλαδή μέσω e – mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας, μετά την κατεπείγουσας δια πρόσκληση του προέδρου της επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά. Στις συνεδριάσεις που γίνονται δια περιφοράς, δεν υπάρχει δυνατότητα δημοσιογραφικής κάλυψης μέσω video. Η ενημέρωση γίνεται μέσα από την περίληψη των πρακτικών που αναρτούνται στην Διαύγεια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
  • Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε, από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού και αξιολόγησης, για τον συνοπτικό διαγωνισμό και την επιλογή αναδόχου για την "Προμήθεια Έτοιμου Σκυροδέματος, Θερμού Ασφαλτομίγματος και οπλισμό σιδήρου για το Δήμο Αίγινας", εκτιμώμενης αξίας 44.275 ευρώ, πλεόν ΦΠΑ.
  • Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021.

Στην συνεδρίαση δεν συμμετείχαν οι κύριοι Τζίτζης Φίλιππος, Δημ. Σύμβουλος – Αντιπρόεδρος Ο.Ε, Κουκούλης Παναγιώτης, Δημ. Σύμβουλος – τακτικό μέλος της Ο.Ε. και Μαρμαρινός Σταμάτης, Δημ. Σύμβουλος – τακτικό μέλος της Ο.Ε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Κουκούλη είπε ότι δεν συμμετείχε καθώς δεν έλαβε κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί το κατ' επείγον της συνεδρίασης. Ο κ. Σταμάτης Μαρμαρινός είπε ότι δεν συμμετείχε καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος για την μελέτη ειδικά του θέματος που αφορούσε τις προσλήψεις, καθώς οι διευκρινήσεις για τα θέματα δόθηκαν αργά (η πρώτη στις 19/8 και η δεύτερη δύο ώρες πριν την συνεδρίαση της επιτροπής) ενώ διερωτήθηκε για ποιο λόγο ένα θέμα όπως η προμήθεια ασφαλτομίγματος είναι κατεπείγον. Τέλος ο κ. Φίλιππος Τζίτζης επισήμανε ότι δεν υπήρχε η ειδοποίηση που υπάρχει συνήθως πριν την λήξη της περιόδου που μπορεί να συμμετάσχει κάποιος, συμπληρώνοντας ότι δεν υπήρχε κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί το κατεπείγον των θεμάτων.

Τα μέλη της επιτροπής που συμμετείχαν ήταν ο Ζορμπάς Ιωάννης, Δήμαρχος – Πρόεδρος της Ο.Ε, δια ζώσης, Μούρτζης Αντώνιος, Αντιδήμαρχος – τακτικό μέλος της Ο.Ε, με e – mail, Σκαλτσιώτης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος – τακτικό μέλος της Ο.Ε, με e – mail, Κουκούλη Μαρία, Δημ. Σύμβουλος – τακτικό μέλος της Ο.Ε, με e – mail.

Για το πρώτο θέμα η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα επί 4 παρισταμένων μελών, μέσω email

Εγκρίνει το υπ. αριθμ. Πρωτ. 11519/18-08-2020 πρακτικό από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμόν 118/2019 του άρθρου 221 παρ.1 του Ν.4412/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και εγκρίνει την ανάδειξη της εταιρείας "Ν. και Κ. Τόγιας Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Κατασκευαστική Ξενοδοχειακή και Μεταφορική Α.Ε." (ως προσωρινό ανάδοχο της "Προμήθειας Έτοιμου Σκυροδέματος, Θερμού Ασφαλτομίγματος και οπλισμό σιδήρου για το Δήμο Αίγινας” γιατί η προσφορά της είναι μοναδική, πλήρης και σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης με αριθμό Πρωτ. 10812/04-08-2020 με ΑΔΑΜ 20PROC007135536 2020-08-04. Καθώς επίσης πληρεί τις τεχνικές προδιαγραφές σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10/2020 Τεχνική Μελέτη, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και αρμοδίως θεωρημένη και προσέφερε την χαμηλότερη τιμή, ήτοι 54.368,42 € με ΦΠΑ 24%.

Το έγγραφο της απόφασης μπορείτε να το δείτε εδώ.


Το δεύτερο θέμα της συνεδρίασης ήταν ο "Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021".

Η εισήγηση του θέματος αφορά την εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή με θέμα "Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021", από τον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιο Λορέντζο η οποία παρατίθεται αυτούσια στο έγγραφο της απόφασης που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

Ο αριθμός και η ειδικότητα των μονίμων θέσεων που απαιτούνται σύμφωνα με την εισήγηση: " Ειδικότερα επί των αιτημάτων πρόσληψης τακτικού προσωπικού έτους 2021, σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεκτίμησης των υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου και των υφιστάμενων κενών θέσεων στον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, απαιτείται συνολικά η πρόσληψη τριάντα επτά (37) ατόμων τακτικού προσωπικού στο Δήμο μας για το έτος 2021, ανά κλάδο/ειδικότητα και αριθμό, ως εξής:



Για τη δαπάνη της πρόσληψης του ανωτέρω προσωπικού θα προβλεφθούν οι αναγκαίες πιστώσεις στους σχετικούς Κ.Α. μισθοδοσίας του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021 (τελευταίο τετράμηνο) και όλων των επόμενων ετών, καταλήγει η εισήγηση.

Για το δεύτερο θέμα η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα επί 4 παρισταμένων μελών, μέσω email

Σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. Πρωτ 11682/20-08-2020 Εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή με θέμα "Ετήσιος Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021", από τον Δ/νση Διοικ/
κών & Οικ/κών Υπηρεσιών και επειδή για την υποβολή των αιτημάτων πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021 στο
ΥΠΕΣ απαιτείται, σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΑΑΔ /Φ.2.9 /70/ οικ. 15048/29-07-2020 (ΑΔΑ: 9ΦΗ446ΜΤΛ6-ΣΧΚ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, να προηγηθεί απόφαση της Οικονομικής
Επιτροπής.

1. Την έγκριση του ετήσιου προγραμματισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού έτους 2021, ανά κλάδο /ειδικότητα και αριθμό ως εξής:



2. Για τη δαπάνη της πρόσληψης του ανωτέρω τακτικού προσωπικού θα προβλεφθούν οι αναγκαίες πιστώσεις στους σχετικούς Κ.Α. μισθοδοσίας του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021 (τελευταίο
τετράμηνο) και όλων των επόμενων ετών.

Το έγγραφο της απόφασης μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png