Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από τον Δήμο Αίγινας.


Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε χθες 16 Φεβρουαρίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν "Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4745/2020 (Φ.Ε.Κ. 214/τ. Α΄/06.11.2020), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει". Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γιάννης Ζορμπάς εισηγήθηκε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση της άμεσης ανάγκης λήψης προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας. Ειδικότερα οι προτεινόμενες για την πρόσληψη ειδικότητες έχουν ως ακολούθως:


Και επίσης την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 του Δήμου και συγκεκριμένα την εγγραφή συμπληρωματικών πιστώσεων στον κάτωθι αναφερόμενο κωδικό:
Κ.Α. 30.6041.01 – Αποδοχές εκτάκτων χειριστών - εργατών οδοποιίας – 24.000,00 €
Κ.Α. 30.6054.01 – Εργοδοτική εισφορά υπέρ ΙΚΑ εργατών οδοποιίας – 8.000,00€

Η επιτροπή αποφάσισε με 5 θετικές ψήφους επί 6 ψηφισάντων μελών, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζίτζης Φίλιππος ψήφισε "αρνητικά".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η είδηση προέρχεται αμιγώς από το έγγραφο της απόφασης, καθώς δεν επιτρέπεται πλέον η βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png