Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου για την υπόθεση της διαγραφής του από την δημοτική του παράταξη.


Με μία δήλωση διάρκειας περίπου 20 λεπτών στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, απάντησε για την υπόθεση της διαγραφή του από την δημοτική του παράταξη, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου. Με τη δήλωσή του αυτή ο κύριος Οικονόμου εξέφρασε τις θέσεις του, κάνοντας συχνά σοβαρές καταγγελίες, για τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα και οδήγησαν στην αντικατάσταση του από την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, της ΚΕΔΑ και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Το δεκασέλιδο κείμενο της δήλωσής του, αποτελείται από ενότητες για όλα τα ζητήματα, που έχουν τεθεί το τελευταίο διάστημα. Επικρίνει και κατηγορεί τον Δήμαρχο Αίγινας για επιλογές του, αναφέρεται σε ενδοπαραταξιακά θέματα και πρακτικές που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του, υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν ένα προϊόν τακτικισμού ώστε να μην έρθουν στο φως στοιχεία που "καίνε" την διοίκηση του δήμου.

Τόνισε, ότι στα δύσκολα ήταν στο πλευρό του δημάρχου, αλλά εισέπραξε προδοσία και αχαριστία και τον κατηγόρησε για "επιλεκτική μνήμη". Ο κύριος Οικονόμου έθεσε επίσης αρκετά ερωτηματικά, ενώ σημείωσε ότι ο δήμαρχος βρίσκεται σε "πολιτική ομηρία" και "ασφυκτιά". Σε άλλο σημείο, ζήτησε ο δήμαρχος να "καθαρίσει" τον συνδυασμό από αυτούς που χρωστάνε. Ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν διεγράφη από τον συνδυασμό, δημοτικός σύμβουλος, που όπως υποστήριξε, χειροδίκησε σε δύο πολίτες ενώπιον του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη. "Δεν αποδέχομαι να χρεωθώ τις ανικανότητες άλλων ως εξιλαστήριο θύμα", είπε σε άλλο σημείο.
 
Για το πρακτικό της διαγραφής του από την παράταξη είπε ότι το έλαβε την Παρασκευή. Ακολουθεί το κείμενο της δήλωσής του.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βήμα που μου δίνετε. Να επισημάνω ότι προτίμησα την σιωπή όχι γιατί φοβόμουν όχι γιατί με κρατάγανε ή με κρατάνε κάπου αλλά γιατί ήθελα να δω που αποσκοπούσαν οι κινήσεις ορισμένων ατόμων που άγονται και φέρονται εναντίον μου. Αφορμή για το σπάσιμο της σιωπής μου αποτέλεσαν τα μισόλογα Αντιδημάρχου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.
Επιθυμώ να ξεκαθαριστεί μια και καλή αυτό το θέμα περί κατάχρησης χρημάτων και κακοδιαχείρισης. Αν υπάρχουν στοιχεία να πάνε στους αρμόδιους φορείς και έχουν αργήσει ήδη. Ότι αφορά εμένα θα συνεχίσω με θάρρος να αναφέρω ότι πρέπει να αναφέρω στα αρμόδια όργανα. Να ενημερώσω τον Αιγηνήτικο λαό και σε αυτούς που ανήθικα διαδίδουν εδώ και καιρό ότι αν μάθει ο κόσμος τι έχει γίνει στην ΚΕΔΑ θα με πετάξει στην θάλασσα 1ον ότι δεν θα με πετάξει στην θάλασσα 2ον ότι ξέρω να κολυμπάω στα βαθειά και το έχω αποδείξει.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι υποσχέθηκα στους συναδέλφους ό,τι δεν θα εξαντλήσω την δεύτερη θητεία ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά την επανεκλογή μου στοχοθέτηση και οριοθέτησα κάποια πράγματα και έθεσα μια συγκεκριμένη ατζέντα στον κον Δήμαρχο. Σε όλες τις συναντήσεις η ατζέντα ήταν η ίδια. Ενημέρωνα τον Δήμαρχο για τις ενέργειες, τις προθέσεις μου και το χρονοδιάγραμμα Εκείνος μου δήλωνε ότι με στηρίζει και ότι αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα. Όταν ανακάλυψα κάποια πράγματα πάντα έκλεινα την κουβέντα επαναλαμβάνοντας τα εξής: Διαβάστε περισσότερα...

"Ως πρόεδρος δεν θα δεχθώ παρεμβάσεις και τρικλοποδιές στο έργο μου έως ότου ολοκληρώσω και καταγγείλω όσους παρανομούν όπως κι αν τους λένε, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται και εκείνος ως Δήμαρχος θα με στηρίζει και πως στο γαϊτανάκι που έχει στηθεί γύρω απο τίτλους, καρέκλες και οφίτσια, δεν παίζω όπως δεν έπαιξα και προεκλογικά. Θα κρατήσω τον λόγο μου, θα σε διευκολύνω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν έχω εμμονή με τίτλους και καρέκλες αλλά, θα το κανω τηρώντας τον όρκο μου και τιμώντας τους Αιγινήτες και τον θεσμικό μου ρόλο". Τα αυτονόητα δηλαδή.

Ο Δήμαρχος όμως από ότι φαίνεται έχει επιλεκτική μνήμη και δυστυχώς καλούμε πάλι εγώ να του την φρεσκάρω. Και ερωτώ:
Δήμαρχε, μου είπες πως είμαι ο καταλληλότερος για να κάνω την δουλειά και να καθαρίσω την ήρα από το στάρι;
Δήμαρχε, μου είπες ό,τι θα έχω την στήριξή σου;
Δήμαρχε, μου είπες ό,τι η πρόθεσή μου να αποκαλύψω τους παρανομούντες είναι για σένα αυτό που λέει ο λαός, "με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια";
Και οι Αιγινήτες θα μάθουν την αλήθεια και εσύ θα απαλλαγείς από τους εκβιαστές και θα απαλλαγείς από την ομηρία μέσα από την οποία ασφυκτιάς.
Και ξαφνικά...
Άρχισες τα τελεσίγραφα για να υποβάλλω την παραίτησή μου.
Τι άλλαξε Δήμαρχε;
Γιατί άρχισες τις "παραγγελιές" και τις φοβέρες;

Ηθική: Ας καθαρίσει ο κυρίως Δήμαρχος τον συνδυασμό του από αυτούς που χρωστάνε. Άλλωστε είναι ενήμερος εδώ και καιρό . Από την άλλη αντί να αναλάβει τις ευθύνες ανέθεσε σε εμένα να το προχωρήσω . Πράγματι το προχώρησα μέχρι τέλους . Το αποτέλεσμα τελικά ήταν να διαγραφώ από τον συνδυασμό. Αφού ευαγγελίζεται την ηθική ο κύριος Δήμαρχος έπρεπε να ξεκινήσει ο ίδιος εδώ και καιρό τις διαδικασίες διαγραφής όχι μόνο όσον αφορά εμένα αλλά και στους συμβούλους που χρωστάνε .Υπερβολικό θα μου μου πείτε!!! Αλλά να μην ξεχνάμε τι έκανε ο κος Σακκιώτης για δημοτικό σύμβουλο ο οποίος χρώσταγε. Έστω ότι δεν τους διέγραψε για αυτό το ηθικό θέμα που ούτε νόμιμο ούτε ηθικό είναι, δεν θα έπρεπε να ενημερώσει τα μέλη του συνδυασμού ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που χρωστάνε στον δήμο και είμαστε εκτεθειμένοι ως διοίκηση;

Αφού ομιλεί για ηθική δεν θα έπρεπε να έχει διαγράψει από τον συνδυασμό του δημοτικό σύμβουλο ο οποίος χειροδίκησε ενώπιον του και του κου Αντιπεριφερειάρχη σε δυο συμπολίτες μας (ένα άνδρα και μια γυναίκα) οι οποίοι του διαμαρτύρονταν για το ρέμα της σκοτεινής; Να του θυμίσω ότι το 2007 για την περίφημη καρέκλα είχε ζητήσει από τον τότε δήμαρχο κο Κουκούλη να παραιτήσει τον δημοτικό του σύμβουλο. Τώρα γιατί δεν πράττει το ίδιο Τι φοβάται; Γιατί δεν πράττει το ίδιο ΈΤΣΙ ώστε να δείξει τι σημαίνει πολιτική ηθική;

Για ποια ηθική μιλάει ο κος Δήμαρχος , για ποιο σεβασμό για ποια αγάπη προς το πρόσωπο μου; Οι πράξεις του άλλα δείχνουν. Η αλλαγή κλειδαριών στην ΚΕΔΑ πριν καν αντικατασταθώ από το δημοτικό συμβούλιο δείχνει πολλά. Ήδη έχω αναθέσει σε δικηγόρο να προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Δεν αποδέχομαι με τίποτα ότι είμαι αυτός που εμπόδισε το έργο της διοίκησης ούτε αποδέχομαι να χρεωθώ τις ανικανότητες των άλλων ως εξιλαστήριο θύμα!! Άλλοι άφησαν την Αίγινα βρώμικη το καλοκαίρι όχι εγώ. Άλλοι άφησαν τους Αγίους ένα μήνα χωρίς νερό όχι εγώ.

Δεν είμαι αυτός που έχει καταψηφίσει θέματα της δημοτικής αρχής τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στην οικονομική επιτροπή ούτε του έχω στείλει 7 επιστολές κάνοντας του αντιπολιτευτική κριτική

Παρέες: Ότι αφορά δε τις παρέες μου ως Δήμαρχος γνώριζε πολύ καλά ότι μεσολάβησα για να σταματήσουν οι όποιες ενέργειες από την μεριά του επιχειρηματία Δεν τα κατάφερα, ο επιχειρηματίας ήταν ανένδοτος διότι έβλεπε ότι ήταν ο μοναδικός στόχος από την μεριά της διοίκησης . Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Δήμαρχου στην συνάντηση στο ξενοδοχείο Δανάη οι περισσότερες πέργκολες στην Αίγινα είναι παράνομες. Από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες και η μόνη πέργκολα που κατεδαφίστηκε και έχει άδεια είναι αυτή στην Πλατεία Ηρώων εδώ και 7 μήνες . Τα ερωτήματα και οι απορίες που προκύπτουν αφορούν στο αν έγινε επίδειξη δύναμης και εξουσίας από την δημοτικά αρχή; Για ποιους λόγους άραγε; Μήπως για να φοβηθούν οι υπόλοιποι επιχειρηματίες και να βρίσκονται υπό καθεστώς ψηφοθηρίας και πολιτικής ομηρίας ; Μήπως υπάρχουν μεγάλα συρτάρια που ανοιγοκλείνουν;

Οι “κακές” παρέες που μου καταλογίζει ο Δήμαρχος Αίγινας είναι Μύθος. Το γεγονός ότι κάνω παρέα με στελέχη της αντιπολίτευσης τους ενοχλεί ; Για ποιο λόγο; Άλλωστε στελέχη της αντιπολίτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν θαμώνες σε γνωστό πάγκο. Τότε δεν ενοχλούσε η κατάσταση τον δήμαρχο δεν άκουσα να λέει κάτι για αυτό.

Διαγραφή: Ότι αφορά την διαγραφή υπήρξε μεθόδευση. Η διαδικάσια δεν είναι σύννομη και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος δήμαρχος. Η διαδικασία μου θύμισε ΚΙΜ ΓΙΟΥΝ!!! Δεν γνωρίζω εάν μαζί με τις υπόγραφες ο δήμαρχος έδινε και αντίδωρα.

Για ποιο λόγο άργησε να μου κοινοποιήσει το πρακτικό της διαγραφής μου ο κύριος Δήμαρχος. Ποιες είναι οι σκοπιμότητες;
Το θέμα αυτό της διαγραφής μου θα το προχωρήσω μέχρι τα διοικητικά δικαστήρια και ότι προκύψει δεν θα το αφήσω έτσι

Για το ιστορικό της προεδρίας: Ότι αφoρά το θέμα της θέσης του Πρόεδρου ας το δούμε από την αρχή. Για την θέση του Πρόεδρου είχαν ενδιαφερθεί τρείς σύμβουλοι μεταξύ των οποίων ήταν και μια γυναίκα. Προσωπικά δεν είχα ζητήσει καμιά θέση πλην αυτή της παιδείας ούτε καν της ΚΕΔΑ στις 3 Σεπτέμβρη 2014 , Δηλαδή 4 μέρες πριν τις δημαιρεσίες, με καλεί στο γραφείο του ο κος Δήμαρχος μετά την λιτανεία του Αγίου Νεκταρίου και μου λεει : « επειδή δεν αναλαμβάνει κανένας και είμαστε σε αδιέξοδο θέλω να αναλάβεις εσύ και δεν θέλω να μου αρνηθείς» . Ανέλαβα την ευθύνη διότι όταν εκτιθέμαστε στις εκλογές σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ευθύνες και να προσφέρουμε από όπου και αν μας ζητηθεί . Δεν κάνουμε επίδειξη δύναμης πόσους ψήφους έχουμε και μετά δεν αναλαμβάνουμε ευθύνες.

Σημειωτέον ότι τότε δεν δικαιούμουν αποζημίωση για την θέση ευθύνης. Δεν είναι μισθός αλλά αποζημίωση. Παραιτήθηκα από υποδιευθυντής στο σχολειό που δίδασκα και έχασα το επίδομα θέσης που δικαιούμουν. Έμεινα πίσω σε εξέλιξη στον επαγγελματικό μου χώρο καθώς έχασα τα μόρια που δίνουν οι θέσεις ευθύνης . Υστέρα από απόφαση του ελεγκτικού τον Απρίλιο του 2015 άρχισα να παίρνω την αποζημίωση του πρόεδρου η όποια είναι 517 ευρώ μεικτά από τα όποια πρέπει να αφαιρεθούν το 40% της φορολόγησης. Αυτό το αναφέρω για να μην νομίζει ο κόσμος ότι έπαιρνα κανένα τρελό πόσο και για να τελειώνει το παραμύθι με τον μισθό μου. Όπως επίσης να τονίσω ότι ο μισθός είναι θεσμοθετημένος Δεν μου τον δίνει κανένας δήμαρχος ούτε βρίσκομαι σε καμία pay list κάποιου επιχειρηματία.
Ότι αφορά την 2η θητεία μου ως πρόεδρος 1ον δεν άλλαξε κανέναν από θέσεις ευθύνης παρότι ο κος Μαρμάρινος Άγης είχε ζητήσει από το 2014 το Λιμενικό Ταμείο ή την Αντιδημαρχία Ύδρευσης ,την οποία του το είχε υποσχεθεί ο κος Δήμαρχος, τον Μάρτιο του 2017 εκτός από τα προηγούμενα δυο ζήτησε και την θέση του Πρόεδρου φυσικά και αντέδρασα διότι το θεώρησα άτιμο και άδικο να πληρώσω εγώ την νύφη και να είμαι το μαύρο πρόβατο του συνδυασμού. Ζήτησα να κάνω την μισή θητεία διότι την πρώτη φόρα έβγαλα τα καστανά από την φωτιά μετά από διαβουλεύσεις πήγαμε στην εκλογή του πρόεδρου.

Όμως συνέβηκαν στις δημαιρεσίες σύμβουλοι της παράταξης δεν με ψήφισαν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία της κάλπης ποτέ τους δεν είχαν το θάρρος σαν άνδρες να έρθουν να μου πουν ότι είχαν να μου πουν. Οι άνθρωποι εξηγούνται στα ΙΣΑ στον άλλον με ευθύτητα και ντομπροσύνη. Ο λόγος που δεν με ψήφισαν είναι ότι θέλανε να με μειώσουν πολιτικά και ως προσωπικότητα Επομένως δεν έσπασα καμιά συμφωνία εγώ, αλλά οι άλλοι σπάσανε την συμφωνία Τον λόγο μου εγώ θα τον τιμούσα τότε τέλειωναν στα μισά της δεύτερης θητείας θα παραιτούμουν. Το μόνο πρόβλημα μου ήταν η ηθική υποχρέωση απέναντι στην αντιπολίτευση που με ψήφισε.

Για την ΚΕΔΑ: Ότι αφορά την ΚΕΔΑ ανέλαβα μέχρι τέλος του χρόνου θα παρατιόμουν από πρόεδρος σίγουρα όχι μετά το Φιστικί Φεστ γιατί μετά ακόλουθη η διαδικασία απολογισμού του Την θέση του πρόεδρου την ανέλαβα διότι βρεθήκαμε σε αδιέξοδο το μεσημέρι δυο ώρες πριν τον ορισμό του καινούργιου προεδρείου σύμβουλος που αρχικά είχε αποδεχτεί την θέση έκανε πίσω ,πάλι ανέλαβα για να βγάλω τα καστανά από την φωτιά. (Η επιλογή από μέρους μου έγινε διότι δεν είχαμε περιθώρια διαβουλεύσεων για να οριστεί νέος Πρόεδρος).

Ποτέ δεν εκβίασα τον δήμαρχο με παραιτήσεις όπως έκαναν άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Πάντα ήμουν διπλά του στα δύσκολα . Το αποτέλεσμα να εισπράξω προδοσία και αχαριστία. Όσο για αυτά που κατηγορεί για τις παρέες μου ένα είναι σίγουρο ότι εγώ δεν τον πρόδωσα και έχω ήσυχη την συνείδηση μου για αυτό και ουδέποτε έψαξα τα συρτάρια του όπως λένε τα παπαγαλάκια. Άλλωστε τα ίδια λέγανε και για το κο Μιχαλόπουλο ότι έψαχνε τα συρτάρια του Δήμαρχου τότε που είχαν την κόντρα. Μόνο που ο κος Μιχαλόπουλος είχε γραφείο διπλά στον δήμαρχο εγώ δεν είχα ποτέ γραφείο. Τόσο πολύ σέβεται τον θεσμό του πρόεδρου ο κος δήμαρχος που με εγκαλούσε να τον σεβαστώ.Οι πράξεις του αλλά έδειχνα Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο δήμαρχος ήθελε ένα πρόεδρο να τον κάνει ότι θέλει και να παίρνει αποφάσεις αμφιβόλου νομιμότητας. Εγώ δεν κάνω για αυτά.

Η διαγραφή μου ήταν αποτέλεσμα ενός μείγματος πολιτικών αυτοδιοικητικών ζυμώσεων και ισορροπιών και ένα προϊόν τακτικισμού ώστε να μην έρθουν στο “φως” από την πλευρά μου στοιχεία που... "καίνε" την διοίκηση του Δήμου Αίγινας.

Είχα μεθοδεύσει να προβώ σε ενέργειες ώστε τα... “αγκάθια” των παλαιών... “αμαρτιών” στην ΚΕΔΑ καθώς και οι οφειλές των αιρετών να πάρουν το δρόμο προς τα αρμόδια όργανα. Υπάρχει σχετική αλληλογραφία μεταξύ εμού και του κύριου δήμαρχου.

Για τους εξωγενείς παράγοντες: "Εξωγενείς παράγοντες μπήκαν στα δημοτικά δρώμενα" λέει. Μέσω ποιανού δήμαρχε ; Το θεωρώ γελοίο δεν είμαι από τους ανθρώπους που προδίδουν τις θέσεις τους . Ας μου ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος που αναφέρεται σε αοριστίες δεν μπορώ να απαντήσω. ΑΝ εννοεί το γεγονός ότι μιλάω με τους πολίτες δημόσια στα καφενεία θα απαντήσω ότι είχαμε υποσχεθεί ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ανοιχτές . Κατηγορούσατε την διοίκηση Κουκούλη ότι ήταν μια κλειστή παρέα που διοικούσε τον Δήμο και αυτό ήταν ο κυριος λόγος που έχασαν 2 φορές τις εκλογές , όχι γιατί ήταν ανίκανοι. Οι δημότες πρέπει να μας αισθάνονται κοντά τους και διπλά τους και όχι καλαμοκαβαλάρηδες.

Όσο για τον αυθόρμητο χαρακτήρα μου τον ήξερες και ήξερες πολύ καλά ότι δεν θα δεχόμουν ποτέ προσβολές προς το πρόσωπο του αρχηγού μου και του δημάρχου μου , δεν θα ανεχόμουν κτυπήματα στο τραπέζι και φωνές προς τον αρχηγό μου , δεν θα ανεχόμουν κουνηματα του δαχτύλου προς τον αρχηγό μου και κυρίως παρεμβολές στο έργο μου εκτός από εσένα το ήξερες αυτό. Όπως ήξερες πολύ καλά ότι με ενοχλούσαν ενέργειες που σε υποβάθμιζαν όταν οι αντιδήμαρχοι ξεπερνάγανε τον ρόλο τους και έκαναν τον Δήμαρχο . Ο αυθόρμητος χαρακτήρας μου σεβόταν τον Δήμαρχο και αρχηγό του . Ο αυθόρμητος χαρακτήρας μου είναι και η αυθεντικότητα μου δεν κρύβομαι αλλά και δεν κάνω ζημιά στον Δήμο, ζημιώνω τα συμφέροντα κάποιων.

Όταν αναφέρεσαι στην λέξη συλλογικότητα κύριε Δήμαρχε κανείς εκφραστικό λάθος. Το σωστό είναι παρεούλα . Διατάραξα την συλλογικότητα της παρεούλας που την αποτελούν άτομα που κατέχουν ή κατείχαν θέσεις ευθύνης και παραγοντίζουν χαράσσοντας την δική τους πολιτική . Παντώς εγω κατέβηκα να υπηρετήσω την Αίγινα και τους πολίτες της και όχι να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα μίας ομάδας ή κάποιων προσωπικά. Μην πάς να μου φορτώσεις την κρίση στη διοίκηση σου που υπήρχε εδώ και καιρό. Τώρα μέσω της αποπομπής μου δεν αποποιούμε τα όποια λάθη έχουν γίνει, τα κακώς κείμενα. Άλλωστε φταίμε όλοι και αυτοί που δεν έρχονται στα δημοτικά συμβούλια και αυτοί που τους έχουμε για να ψηφίζουν ναι στα θέματα , με το μεγαλύτερο μερίδιο να πέφτει σε αυτούς που ασκούν διοίκηση σε όλους τους φορείς του δήμου.

Θέσεις: Χθες μου γνωστοποιηθηκαν οι λόγοι διαγραφής, από τον δήμαρχο, τους οποίους και δεν αποδέχομαι. Η ενασχόληση μου με τα κοινά μου αρέσει με ευχαριστεί .Μου έχει προκαλέσει όμως και μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή.
Δεν έχω μετανιώσει για την μέχρι σήμερα ενασχόληση μου με τα δημοτικά δρώμενα του νησιού έχω μετανιώσει για τον αγώνα που έκανα για κάποιους ανθρώπους που βλέπω ότι κοίταγαν μόνο την πάρτι τους.

Πιστεύει πως ο λαός της Αίγινας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του και θα τοποθετήσει τον κάθε έναν εκεί που του αξίζει στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζομαι, δεν συμμετέχω σε ίντριγκες και δεν θα πάψω να υπηρετώ τον ΑΙγηνίτικο λαό τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες πιστεύω και δέχθηκα να είμαι υποψήφιος.
Αυτονόητο είναι ότι συνεχίζω να τηρώ κατά γράμμα τις επιταγές του νόμου, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα όλων των Αιγινητών.

Θα Εξακολουθώ να μάχομαι ακόμα πιο σκληρά, κόντρα σε "επιθέσεις" και "καθαιρέσεις", σεβόμενος όλους τους Δημότες και τους λόγους για τους οποίους πολιτεύτηκα, αποσκοπώντας πάντα στην διαφάνεια και την κάθαρση.

Συνεχίζω να λειτουργώ πρεσβεύοντας πάντα την αλήθεια, όσο και όσους κι αν ενοχλώ.

Δήμαρχε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Πες μας αν σε κρατάνε; Ποιοι;
Από πού; Και άσε τις δικές μου κοινωνικές συναναστροφές.

Θα ήθελα να μάθω τους λόγους για τους οποίους προσπαθεί να χειραγωγήσει τον Πρόεδρο, το ΔΣ και την εύρυθμη λειτουργία του. Να αναφερθεί διεξοδικά στα "πολιτικά γραμμάτια" που χρωστάει και στα πρόσωπα που προσπαθεί να συγκαλύψει και να αποκαταστήσει τόσο εμένα όσο και τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας.

Προεκλογικά: Κάποιοι μιλάνε για αισθητική ...όμως είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της πρόσοψης του παραλιακού μετώπου!
Η ίδια ομάδα προεκλογικά σε πίεσε να πουλήσεις τους καλύτερους σου φίλους καλό είναι να απαντήσουν για αυτό ο κος Ιωαννίδης Δημήτρης και ο κος Ζήσης Χροναίος
Ο Δήμος μας σήμερα, για να έχει μία πορεία, που οδηγεί εκ του ασφαλούς στην ανάπτυξη, πρέπει να σώσει νέες δυνατότητες προς όλους, χωρίς να αποκλείει τους πολίτες, χωρίς να αποκλείει κανέναν.
Ένας σύγχρονος Δήμος, πρέπει να είναι στελεχωμένος από ειδικούς συμβούλους και ανθρώπους που έχουν το δικαίωμα προσφοράς χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς.
Ένας Δήμος, που δεν θα απαξιώνει, ούτε θα απαξιώνεται από τους εκλεγμένους του Δημοτικούς Συμβούλους, που έκρινε ο Λαός".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png