Θετική η απόφαση από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της Αίγινας.

Μία σημαντική εξέλιξη για το θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης σημειώθηκε σήμερα κατά τη συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημόσιων Έργων, το οποίο γνωμοδότησε θετικά για τη δημοπράτηση του έργου. Το ζήτημα της έγκρισης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης υποστήριξε από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφεριάρχης Νήσων κύριος Δημήτρης Κατσικάρης και από την πλευρά του Δήμου Αίγινας ο κύριος Σάκης Σακκιώτης και η κυρία Φρόσω Φούφλια για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.


Στο συμβούλιο επίσης συμμετείχαν ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κύριος Νάσος Μοσχολέας και ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Βειόγλου. Η θετική απόφαση του Συμβουλίου Δημόσιων Έργων τοποθετεί τη διαδικασία του έργου στη φάση της ένταξής στο ΕΣΠΑ και της δημοπράτησης στη συνέχεια. Για το θέμα ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο κύριος Σακκιώτης ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εξέλιξη, τον Περιφερειάρχη κύριο Σγουρό, τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Κατσικάρη, την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png