Έγιναν οι κληρώσεις που αφορούν τα κληροδοτήματα του Δήμου Αίγινας. .

Ημέρα τιμής για τους ευεργέτες και δωρητές του Δήμου Αίγινας η σημερινή, που με την προσφορά τους δίνουν τη δυνατότητα σε κατοίκους του νησιού να λάβουν οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές τους ή το γάμο τους. Στη Μητρόπολη του νησιού μετά τη δοξολογία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε στο γραφείο του Δημάρχου κυρίου Σάκη Σακκιώτη η κλήρωση των δικαιούχων που θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται από τα κληροδοτήματα.


Από τη διαδικασία της κλήρωσης δικαιούχοι για το κληροδότημα Ιουλίας Κάτσα είναι η Τριανταφύλλου Μάρθα του Νεκταρίου που είχε τον αριθμό 9 και η Λαβούτα Σταυρούλα του Νεκταρίου που είχε τον αριθμό 7. Τον πρώτο κλήρο τράβηξε από το δοχείο με τους αριθμούς ο πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης, ενώ το δεύτερο η κυρία Νεκταρία Μπόγρη. Οι δύο δικαιούχοι θα λάβουν από 1.000 ευρώ. Για το κληροδότημα Λεονάρδου Λαδά δικαιούχος είναι η Σάβα Ιουλία του Γεωργίου που είχε τον αριθμό 23. Τον κλήρο τράβηξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης.

Τέλος για το Ράκειο κληροδότημα δεν χρειάστηκε κλήρωση καθώς υπήρχε μόνο μία αίτηση. Δικαιούχος είναι η Μαρία Αλυφαντή του Γεωργίου που θα λάβει το ποσό των 10.000 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι το Ράκειο κληροδότημα αφορά την οικονομική ενίσχυση φοιτητών της ιατρικής, ενώ τα δύο πρώτα κληροδοτήματα την οικονομική ενίσχυση που δίδεται σε δικαιούχους μετά το γάμο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png