Η ενημερωτική συζήτηση για τους μοτοσυκλετιστές ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Μία εκτενέστατη συζήτηση, διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, πραγματοποιήθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από θέμα που έφερε προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη, ο δημοτικός σύμβουλος ιατρός κύριος Σωκράτης Δούκας. Η εισήγηση του κυρίου Δούκα αφορούσε στην ενημέρωση του Σώματος και των κατοίκων του νησιού για την λειτουργία ενός πιλοτικού προγράμματος μοτοσικλετιστών ταχείας ανταπρόκρισης του ΕΚΑΒ το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, με κορύφωση της παρουσίας των μοτοσικλετιστών, ανάλογη με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, της αύξησης του πληθυσμού στο νησί και άρα των αναγκών.

Ο κύριος Σωκράτης Δούκας παρουσίασε αναλυτικά όλες τις πτυχές του προγράμματος, ενώ υπήρξαν και δύο προτάσεις που μπορούν να συνεισφέρουν στην επιτυχία του προγράμματος: Η μία του κυρίου Νεκτάριου Λεούση για την αξιοποίηση ενός διαμερίσματος που συνήθως χρησιμοποιείται από τον λιμενάρχη του νησιού και αυτή την περίοδο είναι κενό και η δεύτερη από τον κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό για την παροχή ενός σημείου στέγασης των μοτοσικλετιστών, στο Δημοτικό Σταδίο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στο ζήτημα της τηλεφωνικής κλήσης. Εάν δηλαδή οι κάτοικοι θα πρέπει να καλούν το 166 ή το τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας. Ιδιαίτερα θετική ήταν η τοποθέτηση του Δημάρχου κ Δημήτρη Μούρτζη, για την παρουσία και την εξέλιξη του προγράμματος. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Στέλιος Θεριανός τοποθετήθηκε προκειμένου οι κλήσεις να γίνονται στο Κέντρο Υγείας.

Αποφασίστηκε ο Δήμος της Αίγινας να ενημερώσει τους κατοίκους του νησιού και να εκδοθεί ευχαριστήρια επιστολή προς το ΕΚΑΒ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png