Δημοσιεύθηκε η Συμπληρωματική Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το λιμενικό έργο της Πέρδικας.

 
Δημοσιεύθηκε σήμερα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής η απόφαση Συμπλήρωσης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: "Κρηπίδωση υπάρχοντα κυματοθραύστη λιμανιού Πέρδικας" στο Δήμο Αίγινας. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για την Έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων του έργου είχε δημοσιευθεί στις 3 Αυγούστου 2017.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ωστόσο, όπως φαίνεται στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης που δημοσιεύθηκε σήμερα, υπήρξε η ανάγκη για την συμπλήρωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, με τους Περιβαλλοντικούς Όρους, που έθεσε με έγγραφά του το καθ’ ύλην Αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για την υλοποίηση του έργου και βαρύνει τον φορέα εκτέλεσης και λειτουργίας του έργου.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png