Η Αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Κερατσινίου στις 14.30, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει την Ένωση Ρέντη το Σάββατο στις 12.30 στο γήπεδο του Ρέντη. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου την Κυριακή στις 12.00.


Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΣΚΑΝΑ, το τμήμα mini του Παναιγινιακού φιλοξενεί την Καλλιθέα στις 10.30, και οι παμπαίδες υποδέχονται την ΑΕ Ρέντη στις 12.00. Και τα δυο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο. Στο βόλεϋ, το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού, φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 τον Πανιώνιο στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Κερατσινίου με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα του Α' ομίλου. Το κλίμα και μετά την εκτός έδρας νίκη την περασμένη Κυριακή (3-0 τον Ήφαιστο εκτός έδρας) είναι εξαιρετικό, με τον Γιώργο Γκοβερίνο να εφιστά την προσοχή των ποδοσφαιριστών του για το κυριακάτικο παιχνίδι. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον νεαρό τεχνικό να σχεδιάζει το τρόπο ανάπτυξης της νησιώτικης ομάδας.  Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ την Κυριακή διεξάγεται η 10η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, με τον εντυπωσιακό φέτος Σαρωνικό να υποδέχεται τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά την σπουδαία επικράτηση της την περασμένη αγωνιστική επί του Λέων στο Μοσχάτο με 50-49, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Αντίπαλός του η σκληροτράχηλη ομάδα του Αστέρα Αγ. Δημητρίου. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, με τους παίκτες του Σαρωνικού να εμφανίζονται έτοιμοι, για την κατάκτηση ενός ροζ φύλλου αγώνα. Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής ανδρών, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική. Το παιχνίδι με τον "Ιστορικό" είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι από τις πιο έμπειρες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηλία Κλώνου στοχεύει στην συνέχεια των τελευταίων καλών εμφανίσεων, και μετά την σπουδαία εκτός έδρας επικράτησή της (3-0 σετ την Ευρυάλη), υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png