Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ το Σαββατοκύριακο. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός θα φιλοξενήσει τον Πολυκράτη στις 14.45, το εφηβικό θα παίξει με την Ολυμπιάδα εκτός έδρας το Σάββατο στις 12.15, ενώ το παιδικό τμήμα θα υποδεχτεί την Α.Ε Ρέντη το Σάββατο στις 12.00. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στις 13.00 από την Ένωση Αμφιάλης την Κυριακή στις Σιταποθήκες, ενώ το τμήμα mini του Παναιγινιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Αίγινα την  Ένωση Ρέντη στις 12.30.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Τέλος στο βόλεϋ για το πρωτάθλημα ανδρών της Β' Εθνικής ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Εθνικό Πειραιώς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ και θα ξεκινήσει στις 13.30. Για την 21η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Πολυκράτη με στόχο την 8η σερί της νίκη. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο διπλό επί του Άρη Αμφιάλης (0-2) την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενεί τον προτελευταίο της βαθμολογίας Πολυκράτη. Διαβάστε περισσότερα...

Ο νεαρός τεχνικός στην προπόνηση της Τετάρτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δε πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και αν θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή εικόνα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, επιβάλλεται να εμφανιστούν σοβαροί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, με τον προπονητή του συλλόγου να μην υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι τους Λούβαρη και Θανάση Μπακόμητρο οι οποίοι είναι τραυματίες.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΑΕ Σαρωνικός είχε επικρατήσει του Πολυκράτη στην Δραπετσώνα με 3-0.
Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός για την 18η αγωνιστική πηγαίνει στις Σιταποθήκες με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο διπλό. Αντίπαλος της ομάδας του Πέτρου Καρβούνη η Αμφιάλη.

Η πειραιώτικη ομάδα είναι ουραγός στην βαθμολογία, καθώς σε 17 παιχνίδια έχει μόλις δύο νίκες. Ο νεαρός τεχνικός ζήτησε σοβαρότητα και συνοχή στο παιχνίδι από τους καλαθοσφαιριστές του, έτσι ώστε η ομάδα του νησιού μας να κατακτήσει το πολύτιμο για εκείνη ροζ φύλλο αγώνα. Απουσίες για τους νησιώτες δεν υπάρχουν, και μετά την εύκολη επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής επί του Α.Ο Βάρης με 70-58, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί απόλυτη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Σαρωνικός είχε επικρατήσει με 65-61 στο γήπεδο της Αίγινας. Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή στις 13.00.

Στο βόλεϋ ο Σαρωνικός για την 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιώς. Η αποστολή του Σαρωνικού είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Εθνικός πέρα από ένα ιστορικό και με εμπειρίες σωματείο, διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ηλία Κλώνου  έχει αποδείξει ότι της αρέσουν τα δύσκολα, και μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, έχει σύμμαχο πλέον και την ψυχολογία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η νησιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση, είχε ηττηθεί από τον Εθνικό στον πρώτο γύρο με 3-0 σετ. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο κλειστό του ΕΠΑΛ, με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.30. Τέλος για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός έχει ρεπό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png