Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Για το ποδόσφαιρο, την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Οδηγήτρια στις 14.45, ενώ για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.15 την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Τελαμώνα την Κυριακή στις 12.00, ενώ το Σάββατο για την δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής από το Α.Σ Πέρα το Σάββατο στις 12.00. Τέλος στο βόλεϋ και για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων ο Σαρωνικός φιλοξενεί το Περιστέρι το Σάββατο στις 14.30.

Η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Οδηγήτρια στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πειραιά. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής στο ντέρμπι με τον Ερμή στον Κορυδαλλό (1-1), πηγαίνει στο κυριακάτικο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία. Από το παιχνίδι της Κυριακής θα λείψουν οι τραυματίες Λούβαρης και Θανάσης Μπακόμητρος. Διαβάστε περισσότερα...

Ο νεαρός τεχνικός της νησιώτικης ομάδας ευελπιστεί να δει από τους παίκτες του πάθος και αποτελεσματικότητα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι. Από την άλλη η Οδηγήτρια η οποία μοιράζεται την πρώτη θέση στον όμιλο μαζί με το Μοσχάτο (υπερτερεί η Οδηγήτρια στην ισοβαθμία) με 52 βαθμούς, έρχεται στην Αίγινα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει 'ζωντανή' στο κυνήγι του τίτλου.

Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Τελαμώνα για το εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί πριν αρκετό καιρό λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αίγινα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά την απρόσμενη ήττα της 19ης αγωνιστικής από τον Ιάσονα στη Νίκαια με 57-49 θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Αντίπαλός του ο Τελαμώνας ο οποίος την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου με 64-51 εκτός έδρας.

Η ομάδα της Σαλαμίνας βρίσκεται στην 9η θέση με 28 βαθμούς, με την ομάδα του νησιού μας να είναι 4η με 30. Ο Σαρωνικός ο οποίος θα αγωνιστεί πλήρης, θέλει να συνεχίσει το αήττητο στην έδρα του, ενώ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο ο Τελαμώνας είχε επικρατήσει με 62-59. Το παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στις 12.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, και ήδη οι φίλαθλοι του νησιού ετοιμάζουν θερμή υποστήριξη στην ομάδα του Πέτρου Καρβούνη.

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, τα κορίτσια του Σαρωνικού φιλοξενούν το Σάββατο στις 14.30 το Περιστέρι. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι ίσως το τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα της Σύλβιας Ιβάνοβα για να εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του νησιού μας είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, και έχει προκριθεί στην επόμενη φάση. Παρ' όλα αυτά ο στόχος είναι η πρώτη θέση, η οποία θα έρθει με νίκη κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png