Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Νίκαια στις 14.45, ενώ για το εφηβικό πρωτάθλημα η ομάδα του νησιού μας αντιμετωπίζει τον Φαληρικό εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θα παίξει με τα Ταταύλα εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.00. Στο βόλεϋ τέλος λόγω της αποχής που κήρυξε η Ε.Ο.ΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Νίκαια. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το προτελευταίο του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου να κλείνει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο γήπεδο της Αίγινας, καθώς την τελευταία αγωνιστική (30η), η νησιώτικη ομάδα θα παίξει με τον Αχιλλέα στον Κορυδαλλό. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Α.Ε Σαρωνικός συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον νεαρό τεχνικό να ζητάει από τους παίκτες του επιστροφή στις νίκες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, και θα ξεκινήσει στις 14.45. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής φιλοξενείται στο κλειστό του Βυζαντινού από τα Ταταύλα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά την άνετη επικράτησή της την περασμένη Κυριακή επί του Πήγασου με 58-38, κλείδωσε την 4η θέση που οδηγεί στην Β' ΕΣΚΑΝΑ, και πηγαίνει στο κυριακάτικο αγώνα χωρίς άγχος, παρ' όλα αυτά θέλει να προσθέσει ακόμα μια νίκη στο φετινό της παλμαρέ.

Το τριήμερο Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, πραγματοποιείται στο Ναύπλιο το διεθνές τουρνουά 'Ατρεύς' που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας σε συνεργασία με των Arsenal soccer shcools. Στο διεθνές τουρνουά, θα συμμετάσχουν τα τμήματα υποδομών της Α.Ε Σαρωνικός (γεν. 2001-02, 2003-04, 2005-06), καθώς και μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Άρσεναλ, η Μόναχο 1860, ο Ολυμπιακός, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ομάδες από την Κύπρο, και πολλές άλλες, θα δώσουν την δική τους παράσταση, σε ένα τριήμερο που αναμένεται πολύ ενδιαφέρον. Προπονητές των τμημάτων της Α.Ε Σαρωνικός είναι οι Ανδρέας Θεοχαρίδης, Άρης Λούβαρης και Θανάσης Μπακόμητρος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png