Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση το αγωνιστικό πρόγραμμα  των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ το Σαββατοκύριακο. Για το ποδόσφαιρο την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στις 12:15 στο Πέραμα από τον Περαμαικό, ενώ το εφηβικό αντιμετωπίζει στις Σιταποθήκες την Αμφιάλη το Σάββατο στις 11:30. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός παίζει την Κυριακή στις 13:00 με την Βουλιαγμένη στο κλειστό της Βάρης, ενώ το παιδικό τμήμα υποδέχεται το Σάββατο στις 11:00 τον Φοίνικα Πειραιά.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης για το μπάσκετ, το παιδικό τμήμα του Παναιγιναικού φιλοξενείται από την Ελευθερία στο Μοσχάτο το Σάββατο στις 12:30. Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Άρη Αμφιάλης την Κυριακή στις 13:00 στο κλειστό του ΕΣ Κερατσινίου.

Για την 4η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός πηγαίνει στο Πέραμα όπου θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Περαμαικό. Το παιχνίδι για τους νησιώτες είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η ομάδα του Περάματος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα (2 νίκες-1 ισοπαλία) στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που κουβαλάνε την περσινή πορεία της ομάδας στην Γ' Εθνική (στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ). Ο τεχνικός της ΑΕ Σαρωνικός Γιώργος Γκοβερίνος δεν υπολογίζει τους Κοντοδήμο, Πάλλη και Μαργαρώνη οι οποίοι είναι τραυματίες, όπως και τον τιμωρημένο Τσάνη. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ψάρρης. διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βικτωράτος με βοηθούς τους Γιαννίκο και Σουγκλάλο.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ψάχνει η ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού, μετά τις δύο ήττες που υπέστη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη φιλοξενείται για την 3η αγωνιστική στο κλειστό της Βάρης από την Βουλιαγμένη, η οποία ψάχνει και εκείνη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του νησιού μας δεν υπάρχουν, με τους παίκτες του Σαρωνικού να δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, ώστε να επιστρέψει η αγωνιστική ηρεμία στον σύλλογο.

Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε στο Aegina Portal ο Γιώργος Σπαρρής. "Η Βουλιαγμένη είναι μια καλή ομάδα, που όπως εμείς έτσι και αυτή, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Αν αποβάλλουμε το άγχος που είχαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια και παίξουμε όπως μπορούμε, πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές", κατέληξε ο νεαρός Shooting guard.
Τέλος στο βόλεϋ το 3 στα 3 που θα τον θέσει απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της  1ης θέσης στο όμιλο ψάχνει ο Σαρωνικός με αντίπαλο τον Άρη Αμφιάλης. Οι νεαρές αθλήτριες της Δήμητρα Παλαβρατζή προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα για την αναμέτρηση της Κυριακής, με την αισιοδοξία για ακόμα μία νίκη, να είναι εμφανής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png