Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Ξεχωρίζει ο τελικός της Γ' ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έντεκα αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας αυτό το Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλεϋ. Από το πρόγραμμα των ομάδων ξεχωρίζει  ο μεγάλος τελικός της Γ' ΕΣΠΕΔΑ στο βόλεϋ, με τις κορασίδες του Σαρωνικού να αντιμετωπίζουν την Άρτεμις Κορυδαλλού με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά και την πρόκριση του νικητή στο final 8. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού, και θα ξεκινήσει στις 17.00.

Στο πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων, για το ποδόσφαιρο και την 19η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Περαμαικό την Κυριακή στις 15.15, ενώ το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 10.30 την Κύπρο στον Κορυδαλλό. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στο κλειστό του Μίλωνα την Αρμενική στις 14.30, το mini υποδέχεται το Σάββατο στις 11.00 τον Εθνικό, και το παιδικό τμήμα φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.30 τον Απόλλων Πειραιά.  Διαβάστε περισσότερα...

Στα τμήματα υποδομής του Παναιγιναικού, το mini αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 10.00 την Ελευθερία στο Μοσχάτο, το παιδικό θα παίξει με τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 12.30 εκτός έδρας, και τέλος οι παγκορασίδες του συλλόγου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 16.00 τον Έσπερο στην Καλλιθέα. Στο βόλεϋ πέρα από τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνουν τα δύο τμήματα των παγκορασίδων του Σαρωνικού. Την αρχή θα κάνουν οι παγκορασίδες Α', οι οποίες θα φιλοξενηθούν από τον Ευριπίδη στην Σαλαμίνα την Κυριακή στις 11.30. Στη συνέχεια, την ίδια μέρα αλλά στις 12.30 οι παγκορασίδες Β' του συλλόγου, θα αντιμετωπίσουν τον Απολλώνιο εκτός έδρας.

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο πρωτάθλημα για την Α.Ε Σαρωνικός, καθώς για την 19η αγωνιστική φιλοξενεί τον πάντα υπολογίσιμο Περαμαικό. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο διπλό στο Μοσχάτο την περασμένη Τετάρτη (1-2 18η αγων.), υποδέχεται την ομάδα του Περάματος με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα αρκετά νεανικό ρόστερ, και όπως αναμένεται θα γίνει ένα όμορφο ματς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, και θα ξεκινήσει στις 15.15.

Στο μπάσκετ στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής ο Σαρωνικός (2/12) φιλοξενεί στο κλειστό του Μίλωνα την Ένωση Αρμενίων Αθλητών (9/5) με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή. Η ομάδα της Αρμενικής βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, και θεωρείται μια από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό το γνωρίζει καλά ο τεχνικός του Σαρωνικού Βαγγέλης Καβάσιλας και οι παίκτες του, και εμφανίζονται έτοιμοι για για ακόμα μια μεγάλη μάχη.  Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι εμφανής.

Στο βόλεϋ και στον μεγάλο τελικό της Γ' ΕΣΠΕΔΑ το συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή έχει ξεκάθαρο στόχο. Την κατάκτηση του τροπαίου, και την πρόκριση στο final 8 του θεσμού. Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα είναι εύκολο, καθώς μιλάμε για τελικό και το άγχος είναι λογικό να είναι μεγάλο και για τις δυο ομάδες. Παρ' όλα αυτά τα κορίτσια της νεαρής coach είναι απόλυτα προετοιμασμένα,  και πηγαίνουν στο ματς με στόχο  να φέρουν το κύπελλο στην Αίγινα. Για την προσπάθεια τους αυτή, οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου, κάνουν έκκληση στον κόσμο της Αίγινας να βρεθεί στις εξέδρες του Κορυδαλλού, ώστε να συμπαρασταθεί στις ταλαντούχες αθλήτριες του Σαρωνικού. Το πρώτο σέρβις είναι στις 17.00. Την Κυριακή σειρά παίρνουν οι παγκορασίδες του συλλόγου, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Ο Σαρωνικός θα αγωνιστεί με δύο τμήματα, σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Των Α΄και Β' παγκορασίδων. Οι παγκορασίδες Α' φιλοξενούνται την Κυριακή από τον Ευριπίδη στην Σαλαμίνα στις 11.30, ενώ οι παγκορασίδες Β' από τον Απολλώνιο στις 12.30 επίσης την Κυριακή. Τα δύο ρόστερ των παγκορασίδων στις οποίες τεχνικός είναι η Δήμητρα Παλαβρατζή, απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες:

Παγκορασίδες Α': Τζινιέρη Ιρένα, Βογιατζόγλου Ιωάννα, Καλοκούβαρου Σίσυ, Βογιατζόγλου Άρτεμις, Λορέντζου Μυρτώ, Τρίμη Ευαγγελίνα, Καλαμάκη Μαρούσα, Βογιατζόγλου Αθηνά.

Παγκορασίδες Β': Μαρμαρινού Αδαμαντία, Ρουμελιώτη Ναταλία, Καλαμάκη Κατερίνα, Συμεωνάκη Ηρώ, Νεστορίδη Άρτεμις, Γκούρι Μπιάνκα, Κατσούλη Αγγελική, Μαλτέζου Ιωάννα, Ροδίτη Σοφία, Μαλτέζου Βάλια, Βοσυνιώτη Κατερίνα, Σταθοπούλου Βίκυ, Μπόγρη Βάλια, Μουτζούρη Μυρσίνη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png