Απόψε στις 8 το βράδυ θα γίνει ο αγώνας διασημοτήτων.

Απόψε στις 8 το βράδυ θα γίνει ο αγώνας διασημοτήτων. Στο παιχνίδι θα μετάσχουν: Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος και Μάριος Λέκκας, ενώ το εναρκτήριο σέρβις του αγώνα θα κάνει η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη. Άπαντες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού (Μ.Κ.Ο) W.I.N. HELLASκαι θα αγωνιστούν για να διαδώσουν το φιλανθρωπικό του μήνυμα.

Το W.I.N. HELLAS – E.O.Π.Ε. “Celebrity Match” με τη χορηγία του Lipton Ice Tea διοργανώνεται στο πλαίσιο του εναρκτήριου τουρνουά Masters στην Αίγινα με στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα αυτό. Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στον αγώνα διασημοτήτων βρίσκονται ήδη στο νησί. Χθες το βράδυ η Ορθούλα Παπαδάκου πέρασε από την εγκατάσταση και έκανε προπόνηση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png