Η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Τη Κυριακή ο Σαρωνικός υποδέχεται το Νέο Ικόνιο στο γήπεδο της Αίγινας στις 15:00,η ΑΕ Αίγινας Αιακός φιλοξενείται στο Κορυδαλλό από τον Ερμή στις 13:00. Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού αγωνίζεται εντός έδρας με την Ελευσίνα στις 12:00. Για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά,η ΑΕ Αίγινας Αιακός παίζει με τον Πειραικό στις 10:30 εντός έδρας.

Ο Σαρωνικός κόντρα στην ομάδα του Ικονίου,θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και να δείξει ότι ξεπέρασε την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Μαύρο Αετό (0-1 εκτός). Οι παίκτες του κυρίου Καλαμάκη είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι αυτό και φυσικά το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το τρίποντο.Το Νέο Ικόνιο σε 9 αγώνες έχει μόλις 2 βαθμούς και όπως είναι φυσικό βρίσκεται στη τελευταία θέση του Α' ομίλου.

Η ΑΕ Αίγινας Αιακός θα έχει πιο δύσκολο έργο,αφού αντιμετωπίζει τον Ερμή που βρίσκεται στη 2η θέση στη βαθμολογία του Β' ομίλου. Παρ' όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του κυρίου Σκίτσα εμφανίζονται αισιόδοξοι για το παιχνίδι του Κορυδαλλού. Η ΑΕ Αίγινας Αιακός μετά την ήττα σοκ της περασμένης Κυριακής με τη Νίκη Ρέντη (1-2 εντός) θέλει και εκείνη με τη σειρά της την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Στο μπάσκετ η ομάδα του Σαρωνικού μετά την ήττα από τους Απρόβλεπτους (63-70 εκτός) υποδέχεται τη Γ.Α.Σ Ελευσίνας με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα. Ο προπονητής του Σαρωνικού κύριος Διώχνος θα έχει όλους τους αθλητές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ευελπιστεί να δει την ομάδα του νικήτρια . Η Ελευσίνα βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς και ο Σαρωνικός στην 14η με 12 βαθμούς.

Το Σάββατο τα τέσσερα τμήματα της ακαδημίας της ΑΕ Αίγινας Αιακός θα συμμετάσχουν σε τουρνουά το οποίο θα γίνει στη περιοχή της Βάρης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png