Α.Ο. Σαρωνικός - Ίκαρος Καλλιθέας 3-0 σετ. Για την Τοπική Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άνετη επικράτηση για τις γυναίκες του Σαρωνικού για την Τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ. Οι βολεϊμπολίστριες της Αίγινας επικράτησαν με 3-0 σετ του ουραγού της βαθμολογίας Ίκαρου Καλλιθέας στο ΕΠΑΛ και έφτασαν τις 11 νίκες στο πρωτάθλημα (4 ήττες). Επίδειξη ισχύος για το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη, το οποίο με εξαιρετικό σέρβις και αποτελεσματικές επιθέσεις έφτασε στο άνετο 25-18 και στο 1-0.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά για την νησιώτικη ομάδα, αφού οι φιλοξενούμενες εμφανώς αδύναμες δεν προέβαλλαν καμία ουσιαστικά αντίσταση, με αποτέλεσμα το 25-16 να έρθει φυσιολογικά. Ίδιο σκηνικό και στο 3ο σετ, με τις γηπεδούχες με σβηστές τις μηχανές να φτάνουν στο 25-11 και σε ακόμα μια νίκη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα της Καλλιθέας με πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Άνετη επικράτηση λοιπόν για την ομάδα της Πόπης Γιαννάκη η οποία πλέον κοιτάζει το επόμενο ματς με το Περιστέρι εκτός έδρας. Τα σετ 25-18, 25-16, 25-11.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Σαριδάκη, Μπαβελή, Ταμπακίδη, Σταθοπούλου, Κλέλλη, Δαπόλα, Μαλτέζου, Νομικού, Μαρμαρινού, Λορέντζου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png