Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού.


Video - ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από την ομάδα του Αλίμου γνώρισαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι κορασίδες του Σαρωνικού, για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Οι μικρές του Κωνσταντίνου Κατερίνη υπέκυψαν στην ανωτερότητα του ισχυρού αντιπάλου, και παρ'όλο που εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικές στο 2ο και 3ο σετ, δεν απέφυγαν τελικά την ήττα. Στο 1ο σετ, οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας των νοτίων προαστίων ήταν εντυπωσιακές από την αρχή, φτάνοντας σβηστά στο 25-11 και στο 0-1. Στο 2ο σετ υπήρξε αντίδραση από την νησιώτικη ομάδα, η οποία όμως πλήρωσε ουσιαστικά την απειρία της σε καίρια σημεία, με αποτέλεσμα η σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Αλίμου, να φτάσει στο 25-22 και στο 0-2. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 3ο σετ, με τον νεανικό Σαρωνικό να βάζει εν μέρει δύσκολα στον αντίπαλο, αλλά τελικά να υποκύπτει στην ποιοτική ομάδα των φιλοξενούμενων, η οποία με 25-22 έφυγε από το κλειστό του ΕΠΑΛ με ένα ομολογουμένως σπουδαίο διπλό. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από το Περιστέρι.



Τα σετ 11-25, 22-25, 22-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Γκούρι Μπιάνκα, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Νομικού, Γκούρι Ιζαμπέλα, Λιόκου Κασσιανή, Μαρμαρινού Ευτυχία, Μαλτέζου, Νικολαΐδου, Κόστερ.

Την ήττα με 3-1 σετ από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Περιστερίου γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σαρωνικός για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση του κλειστού Δίδυμα Χωράφας ξεκίνησε ιδανικά για τα νεαρά κορίτσια του νησιού, καθώς με όπλο το εξαιρετικό σέρβις αλλά και τις αποτελεσματικές επιθέσεις, πήραν το 1ο σετ με 26-24. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τις βολεϊμπολίστριες του Κωνσταντίνου Κατερίνη, παρά την αρκετά καλή τους εικόνα. Με σύμμαχο την εμπειρία οι γηπεδούχες αν και δέχτηκαν της ασφυκτική πίεση των κυανόλευκων, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με το 2ο σετ να λήγει 25-20. Σαφώς ξεκάθαρη υπεροχή των περιστεριωτών στο 3ο σετ (25-17), με το 4ο σετ να είναι σχεδόν αμφίρροπο, αλλά κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση της η απειρία των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού με αποτέλεσμα να έρθει το 25-19 και το τελικό 3-1 υπέρ του Περιστερίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρόστερ του Σαρωνικού είναι όπως και πέρσι το μικρότερο ηλικιακά στον όμιλο, με αρκετές αθλήτριες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα των κορασίδων. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο μέσος όρος ηλικίας που αγωνίστηκαν για την ομάδα της Αίγινας, ήταν 16 ετών. Ο τεχνικός Κωνσταντίνος Κατερίνης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε δηλώσεις στο Aegina Portal. 'Η νεανική μας ομάδα έδειξε παρά την ήττα αγωνιστικό πάθος και μαχητικότητα. Οι αθλήτριες κερδίζουν αγωνιστική εμπειρία και παραστάσεις που θα φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα λόγω απειρίας υπέπεσε σε πολλά λάθη που δυστυχώς ήταν αρκετά ώστε να της υστερήσουν την νίκη' κατέληξε ο νεαρός προπονητής του Σαρωνικού. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Φοίνικα Πειραιά.

Τα σετ 24-26, 25-20, 25-17, 25-19.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Καλοκούβαρου, Κόστερ, Κλέλλη, Σταθοπούλου, Γκούρι Μπιάνκα, Λορέντζου, Γκούρι Ιζαμπέλα, Μαρμαρινού, Νομικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png