Ευχαριστήριο από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Ευχαριστήριο από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Η συλλογική δουλειά, το πνεύμα της ομαδικότητας, η αγάπη, το κέφι και ο ενθουσιασμός είναι ικανά να εξασφαλίσουν τη συνέχεια μιας προσπάθειας στο χρόνο. Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης που παρουσίασε την πρώτη  της δουλειά  το 2006, συνεχίζει μέσα σε αυτά τα χρόνια να δημιουργεί, να ανεβάζει και να παρουσιάζει έργα, να προσφέρει χαρά, συγκίνηση και ψυχαγωγία, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν δεξιότητες και να ανοιχθούν σε άλλους ορίζοντες.

Δεκάδες έργα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, αλλά και «ντόπιας» παραγωγής και εκατοντάδες παραστάσεις βρήκαν  και συνεχίζουν να βρίσκουν, σε πείσμα  των καιρών και των αντίξοων συνθηκών, τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση του κοινού της Αίγινας. Και αυτό το τελευταίο αποτελεί την κινητήρια δύναμη της Ομάδας που την ωθεί κάθε φορά να συνεχίσει και να τολμήσει ένα καινούργιο ανέβασμα έργου, μια καινούργια παράσταση.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις  της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης στο φιλόξενο χώρο  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης με το έργο του Γ. Μπήτρου: «Τι κάνουμε τώρα;».

Η Θ.Ο.Κ. θα ήθελε να ευχαριστήσει  για άλλη μια φορά  τους 450  και πλέον θεατές που τίμησαν με την παρουσία  τους τις έξι παραστάσεις του έργου.

Τους ανθρώπους που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και βοήθησαν στην πραγματοποίηση  της παράστασης, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής όπως τον κ. Παναγιώτη Χελιώτη (για την κατασκευή του σκηνικού), τον κ. Γιάννη Λουρέντζο, την κ. Άρτεμις Λαβούτα, τον κ. Αργύρη Γρυπαίο, την κ. Ειρήνη Χελιώτη, την κ. Νεκταρία Μπήτρου.

Την επιχείρηση  επίπλων «ΤΟΓΙΑΣ» για  την παραχώρηση επίπλων.

Την ΚΕΔΑ για την παραχώρηση  της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Το  Aegina portal, Saronic magazine για  την προβολή και προώθηση της παράστασης.

Τον κ. Ανέστη Κορνέζο και την κ. Ειρήνη Κουνάδη για τη φωτογράφιση, βιντεοσκόπηση της παράστασης και την προώθηση της μέσα από τη σελίδα  τους «Φωτογραφία και Τέχνη» στο Face book.

Τον κ. Νίκο Μαρίνο για την παρουσίαση του από τη δική του σελίδα «EνΟικω» στο Face book.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία  τους οι:

Μαίρη Κουκούλη, Αντιδήμαρχος, Στέλιος Θεριανός πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Καίτη Σαλπέα, Φίλιππος Τζίτζης, Νίκος Μαρίνος, Αντώνης Ντελής, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σάκης Σακιώτης, η υποψήφια για το Δήμο της Αίγινας κ. Σίλα Αλεξίου, η πρόεδρος του Φεστιβάλ Φιστικιού κ.Μαριλένα Γιαννούλη, ο πρόεδρος του Εφ. Συμβουλίου της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας κ. Γ. Καλόφωνος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο «Καποδίστριας» κ. Βασίλης Μουσουλέας, οι Διευθυντές Σχολείων κ. Γιώργος Γκαρής και Νίκος Οικονόμου, οι ιερείς π. Νεκτάριος Κουκούλης και π. Στυλιανός Κουτσούκος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, η ηθοποιός κ. Άννα Γεραλή, ο δημοσιογράφος και εκδότης του Saronic magazine κ. Γιάννης Προβής, η κ. Δέσποινα Σακιώτη πρώην πρόεδρος του Φεστιβάλ Φιστικιού, πολλοί εκπαιδευτικοί και φίλοι της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης.


Για τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης
 Γιώργος Μπήτρος.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png