Θερινό Σχολείο Φυσικής στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, από 26/06/2024 έως 28/06/2024. Η συμμετοχή για τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αίγινας είναι δωρεάν.

DSC_0047-sxoleia-fisikis.JPG

Και αυτή τη χρονιά από 26/06/2024 Τετάρτη ως 28/06/2024 Παρασκευή, στο πλαίσιο των θερινών σχολείων φυσικής σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τον Δήμο Αίγινας και το Γενικό Λύκειο Αίγινας, θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Γενικού Λυκείου διαλέξεις, πειράματα, παρουσιάσεις και εργαστήρια φυσικών επιστημών από ακαδημαϊκούς και επιστήμονες σημαντικών ιδρυμάτων της χώρας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα σχολεία αυτά θα τα παρακολουθήσουν παιδιά γυμνασίων και λυκείων από διάφορα σχολεία της χώρας ενώ πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή για τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αίγινας είναι δωρεάν.

Οι μαθητές της Αίγινας μπορούν αυθημερόν  να προσέρχονται στο χώρο του Λυκείου για παρακολούθηση. Επισυνάπτεται πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο Γενικό λύκειο καθημερινά στο τηλέφωνο 2297022366.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα εδώ.

Σκοπός του θερινού σχολείου είναι η διδασκαλία της Φυσικής να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την πρόκληση της επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Στόχος του Θερινού σχολείου είναι να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση, την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν, να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) . 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png