Συνεχίζονται τα χερσαία έργα ύδρευσης. Οι κύριοι Δημήτρης Κατσικάρης και Σάκης Σακκιώτης μιλούν στο Aegina Portal.

Συνεχίζονται τα χερσαία έργα ύδρευσης στην Αίγινα, με την κατασκευή των αγωγών που θα αποτελέσουν το δύκτιο σύνδεσης της κεντρικής δεξαμενής με τις υπόλοιπες δεξαμενές που θα τροφοδοτούν το νησί. Τα έργα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και παρά τα προβλήματα συνεχίζονται.Η κάμερα του Aegina Portal κατέγραψε τις εργασίες που γίνονται αυτό το διάστημα στην περιοχή της Κυψέλης με κατεύθυνση προς Αγίους Ασωμάτους.

Για την πορεία των Χερσαίων, αλλά και για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού, μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Δημήτρης Κατσικάρης και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. "Αυτή τη στιγμή είμαστε το τελευταίο στάδιο και το αμέσως προσεχές διάστημα, θα έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο με δική μου εισήγηση, η σύναψη της προγραμματικής συμφωνίας, για να πάμε άμεσα στη χρηματοδότηση και τις διαδικασίες της κατασκευής. Πιστεύω ότι τρέχουμε πάρα πολύ σε αυτό το θέμα. Δύο χρόνια ασχολούμαστε ώστε να οριστικοποιηθεί η μελέτη. Αυτές τις μέρες η μελετητική εταιρεία ολοκλήρωσε τις διαδικασίες, της συνεισφοράς των ξένων μελετητών που συνεργάζεται μαζί τους. Διαβάστε περισσότερα...
Πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης από τους μελετητές, τα οποία δεν ήταν έτοιμα, και πλέον μπορούμε να μπούμε στην τελική ευθεία", είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Κατσικάρης, που συμπλήρωσε: "Τα χερσαία προχωράνε, με αρκετές δυσκολίες, θέλω να πω. Υπήρχε μία εμπλοκή και θέλουμε τη συνεργασία της Δασικής Υπηρεσίας. Επιτυγχάνεται και αυτό. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο όμως, και θα ολοκληρωθεί και αυτό το έργο στον καλύτερο δυνατόν χρόνο. Για το ίδιο θέμα, την αισιοδοξία του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, όσο αφορά πάντα τους χρόνους υλοποίησης του έργου των χερσαίων εγκαταστάσεων, αλλά και την έκδοση της άδειας από το Δασαρχείο.. Αναλυτικά στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png