Κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας στην περιοχή της "Παναγίτσας".

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας αργά σήμερα το απόγευμα, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από τον προαύλιο χώρο το ναού της "Παναγίτσας", αρχικά έγινε αισθητή μυρωδιά καμένου και στη συνέχεια εμφανίστηκε καπνός. Η πιθανότητα η μικρή φωτιά να γίνει ανεξέλεγκτη και να μεταδοθεί στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα, καθώς ο χώρος χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης, έκανε αυτούς που εντόπισαν το συμβάν να καλέσουν τον Πυροσβεστικό Σταθμό. Το αυτοκίνητο τύπου τζίπ, χρησιμοποιούσε ηλικιωμένος άστεγος,θέλοντας να προστατευθεί από το κρύο.

Οι άνδρες από τον Πυροσβεστικό Σταθμό αφού διασφάλισαν ότι δεν συντρέχει κίνδυνος, ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που παρέλαβε τον άστεγο. Στο συμβάν ήταν παρόντες και ενημερώθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιώργος Μούρτζης και η πρόεδρος της Επιτροπής Παραβατικότητας του Δήμου κυρία Άρτεμις Διδίλη.

Το σημερινό ζήτημα θέτει για μία ακόμη φορά την έλλειψη ενεργών τομέων στο Δήμο Αίγινας, που θα μπορούσαν να προσφέρουν στέγη, θέρμανση και τρόφιμα σε ανήμπορους, την επανεξέταση των χώρων θέρμανσης του Δήμου και των κριτηρίων λειτουργίας τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κέντρο της Αίγινας δεν υπάρχει τέτοιου είδους χώρος, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png