Κατασβέστηκε φωτιά στη θέση "Κουμουράδα", κοντά στο Aegina Maris στην Πέρδικα.


 
Με τουλάχιστον 6 οχήματα επιχείρησε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας στη φωτιά που εκδηλώθηκε σε πλαγιά, στη θέση "Κουμουράδα", στο ύψος του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Aegina Maris στην Πέρδικα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, αλλά κοντά στο δρόμο, γεγονός που βοήθησε τις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σταθμού να κινηθούν γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα και η πυροσβεστική επιχείρησε αρχικά με ένα όχημα στο οποίο προστέθηκε και ένα δεύτερο λίγα λεπτά αργότερα. Λόγω του σημείου που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ο δρόμος αποκλείστηκε για όλα τα οχήματα, που αναγκαστικά ανέμεναν στην άκρη του δρόμου. Σταδιακά θα φτάσουν στο σημείο του συμβάντος ακόμη τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ λίγα λεπτά πριν τις μία τα ξημερώματα στο σημείο έφτασε ο επικεφαλής της επιτροπής για την Πολιτική Προστασία κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, που ενημερώθηκε για την εξέλιξη της.
Λίγα λεπτά αργότερα η κατάσβεση της φωτιάς είχε ολοκληρωθεί και στις 1:10 τα όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, επέτρεψαν τη διέλευση των δικύκλων, ενώ στις 1:15 επιτράπηκε και η διέλευση των αυτοκινήτων.
 
Να σημειώσουμε ότι ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα καθώς από τις 17 Ιουλίου μέχρι και σήμερα 22 Ιουλίου η Αίγινα βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου επιπέδου τέσσερα, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ισχύουν όλες ο απαγορεύσεις που αφορούν τις επισκέψεις στις δασικές περιοχές του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png