Εγκαίνια στην κεντρική πινακίδα για τα "Μονοπάτια Πολιτισμού" στο λιμάνι της Αίγινας.

Στην κεντρική πινακίδα, μέσα από την οποία ο επισκέπτης του νησιού μπορεί να βρει πληροφορίες για τα "Μονοπάτια Πολιτισμού" της Αίγινας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του έργου. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, με τον Δήμο Αίγινας, τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας και τον Ελληνικό Ποδηλατικό Ορειβατικό Σύλλογο Αίγινας "Ανάβαση", έργο που περιλαμβάνει τη σηματοδότηση μιας σειράς διαδρομών, προσφέροντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να ανακαλύψει και να προστατεύσει το πανέμορφο τοπίο με την παρθένα φύση, τα μοναδικά προϊόντα και την πλούσια ιστορική κληρονομιά της Αίγινας.

Η εκδήλωση για την κοπή της κορδέλας, έγινε δίπλα στο χώρο των εκδοτηρίων, όπου και έχει τοποθετηθεί η πινακίδα. Για το πρόγραμμα μίλησαν εκ μέρους του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αίγινας ο Henri Paul Coulon (Ασπέ) εκ μέρους του Δήμου Αίγινας ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος που Πολιτισμού. Στο κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων συμμετείχε επίσης, εκ μέρους του συλλόγου "Ανάβαση", η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των συλλόγων και οι περιηγητές, μεταφέρθηκαν με πούλμαν προς την Παχιοράχη, τον επόμενο σταθμό του προγράμματος των εγκαινίων, από όπου ξεκίνησε η πεζοπορία προς τον Ελαιώνα. Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Αίγινας κύριος Γιώργος Μούρτζης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png