Ήρθαν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

για την καλοκαιρινή περίοδο 2007.

Σε μία σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την κυκλοφορία στους δρόμους του ιστορικού κέντρου και παράλληλα να αναδείξουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού προχώρησε ο Δήμος της Αίγινας. Σημείο αναφοράς των νέων μέτρων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, που θα προκύψει από την εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση των πεζών και τους ελεύθερους χώρους που θα προκύψουν από αυτές.

Είναι προφανές, ότι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως στόχο όχι μόνο να δημιουργήσουν φιλικές συνθήκες για όσους κάνουν τα ψώνια τους ή απολαμβάνουν την βόλτα τους, αλλά να σχηματίσουν και αρτηρίες που θα επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών του νησιού σε χώρους γύρω από κτίρια μεγάλης ιστορικής σημασίας.

Παράλληλα τα νέα μέτρα ενισχύουν την ελεύθερη χρήση των δημοτικών χώρων στάθμευσης σε κομβικά σημεία του νησιού, ενώ παρέχουν δωρεάν μετακίνηση από και προς το μεγαλύτερο δημοτικό parking που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης.

Τις επόμενες μέρες το Aegina Portal θα δημιουργήσει έναν ειδικό οδηγό, με χάρτες, φωτογραφίες και χρηστικές πληροφορίες που αφορούν τα κυκλοφοριακά μέτρα για την καλοκαιρινή περίοδο 2007.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png