Περιστατικό με επιθετική συμπεριφορά μεγαλόσωμου σκύλου, στην περιοχή της παιδικής χαράς στο Ακρογιάλι.


Κάτοικος της Αίγινας που βρισκόταν χθες στην περιοχή της παιδικής χαράς στο Ακρογιάλι, επικοινώνησε με το Aegina Portal, καταγγέλλοντας ότι ένας μεγαλόσωμος σκύλος ο οποίος είχε κολάρο και ο ιδιοκτήτης του διαμένει στην περιοχή, επιτέθηκε στον δικό της σκύλο, με κίνδυνο της ζωής του, χωρίς η ίδια να μπορεί να αποτρέψει την επίθεση, παρά τις ενέργεις που έκανε. Ανέφερε επίσης, ότι ο σκύλος σύμφωνα και με όσα καταμαρτύρησαν οι περίοικοι, έχει παρουσιάσει κατ' επανάληψη παρόμοια επιθετική συμπεριφορά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η ίδια κάλεσε την αστυνομία που πήγε στο σημείο του περιστατικού, καθώς φοβάται ότι η επικίνδυνη - επιθετική συμπεριφορά του μεγαλόσωμου σκύλου και η έλλειψη αποτελεσματικού ελέγχου από τον ιδιοκτήτη του, εγγυμονεί σοβαρό κίνδυνο για τον τραυματισμό σε κάποιο από τα μικρά παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά. Αντίστοιχη, προφορική καταγγελία έγινε και στον δήμο Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png