Επιμένουν οι πολύ θερμές για την εποχή καιρικές συνθήκες. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα ξεπέρασε τους 36 °C.

20240705_164829.jpg
Επιμένουν οι πολύ θερμές για την εποχή καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo. Ο σταθμός στο Γενικό Λύκειο Αίγινας κατέγραψε για τρίτη ημέρα σήμερα, θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 36 °C. Σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο κόμβος του Meteo παρουσιάζει στο κοινό το επίπεδο θερμής επιβάρυνσης. Πρόκειται για το βιομετεωρολογικό σύστημα προειδοποίησης Heat - Alarm και τον χάρτη που παρουσιάζει το εκτιμώμενο επίπεδο επικινδυνότητας θερμή επιβάρυνσης.

Σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσίευσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, η Αίγινα βρισκόταν σε υψηλό επίπεδο θερμής επιβάρυνσης, όπως βέβαια και οι αρκετές περιοχές της χώρας. 

Το επίπεδο επικινδυνότητας, καθορίζεται από την κατηγορία θερμής επιβάρυνσης, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες πρέπει να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα προφύλαξης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον πίνακα.  



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png