Με δικά τους χρήματα αναγκάστηκαν να επισκευάσουν τους κατεστραμμένους πάγκους οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Αίγινας. .

Με δικά τους χρήματα αναγκάστηκαν να επισκευάσουν τα κατεστραμμένα πλαστικά των πάγκων οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Αίγινας, καθώς παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, οι διοικήσεις των ομάδων δεν βρήκαν ανταπόκριση στο αίτημά τους. Πιο συγκεκριμένα οι διοικήσεις των δύο ομάδων αποφάσισαν να επιδιορθώσουν έναν από τους τρεις πάγκους κι αυτό γιατί είναι αδύνατον με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν να γίνει σωστά προπόνηση ή κάποιος αγώνας.


Ο κύριος Δημήτρης Λούβαρης από τη διοίκηση της ομάδας του Σαρωνικού, που επέβλεπε σήμερα το μεσημέρι τις εργασίες εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος από τη διοίκηση του δήμου, σημειώνοντας ότι οι εργασίες της επισκευής γίνονται δωρεάν από τον κύριο Νεκτάριο Μοίρα, ενώ το κόστος των υλικών ήταν μόλις κάτι παραπάνω από 100 ευρώ. "Με λυπεί το γεγονός που το λέω, αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα. Κρίμα." είπε ο κύριος Δημήτρης Λούβαρης.

ενημέρωση12:23:45: για το θέμα εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο τύπου ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png