Χωρίς τμήματα Ελέγχου και Δικαστικού η ΔΟΥ Αίγινας. .

Με μία νέα πραγματικότητα καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού, καθώς πρόσφατα καταργήθηκαν δύο σημαντικά τμήματα της ΔΟΥ Αίγινας. Πρόκειται για τα τμήματα Ελέγχου και Δικαστικού τα οποία στο γενικότερο πλαίσιο των συγχωνεύσεων και των καταργήσεων τμημάτων των οικονομικών υπηρεσιών μεταφέρθηκαν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά. Η Αίγινα δεν είναι το μοναδικό νησί του Αργοσαρωνικού που βλέπει αντίστοιχα τμήματα των εφοριών να μεταφέρονται σε άλλες εφορίες, καθώς στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά μεταφέρθηκαν και αυτές του Πόρου.


Αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους εμπόρους του νησιού, σημαίνει μεγαλύτερα έξοδα και περισσότερο χρόνο για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, καθώς θα πρέπει να μετακινούνται στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Capital.gr η Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όχι μόνο δεν ενισχύθηκε με επιπλέον προσωπικό, αλλά το δυναμικό της μειώθηκε λόγω συνταξιοδοτήσεων και άλλων λόγων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png