10 Χρόνια επιτυχημένης παρουσίας για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Στέλλα Παυλινέρη". . .

Η φετινή εκδήλωση για τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Στέλλας Παυλινέρη ήταν πραγματικά πολύ διαφορετική. Κι αυτό γιατί στη γεμάτη ζωντάνια και εκπλήξεις ατμόσφαιρα, που δημιουργεί κάθε φορά το κέντρο για τους μαθητές του, προστέθηκαν δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Το πρώτο ήταν μία επέτειος, μία επέτειος για τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του κέντρου στην εκπαίδευση των νέων της Αίγινας και το δεύτερο η ανάδειξη του κοινωνικού του χαρακτήρα με την προσπάθεια να ενισχύσει οικονομικά το νοσοκομείο του νησιού. Το event ήταν υπέροχο, πραγματοποιήθηκε στο Inn On The Beach, μία ιδιαίτερα καλή επιλογή που την απόλαυσαν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και φυσικά οι γονείς τους!


Γονείς και μαθητές παρέλαβαν τα ενδεικτικά για τη χρονιά που πέρασε, ενώ οι μαθητές του κέντρου είχαν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι, καθώς έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με την πανέμορφη Hello kitty, ενώ τραγούδησαν και έπαιξαν παιχνίδια με γνωστό performer και μουσικό από pop συγκρότημα. Στην εκδήλωση υπήρχε μπουφές με 2.50 ευρώ το άτομο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Νοσοκομείου "Άγιος Διονύσιος". Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι συγκεντρώθηκε ένα αρκετά ικανοποιητικό πόσο. Το party ολοκληρώθηκε με την προβολή video από τη δεκάχρονη λειτουργία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη.

Η κυρία Παυλινέρη θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Inn On The Beach το οποίο προσέφερε τα αναψυκτικά και τους χυμούς για τα παιδιά. Καλό καλοκαίρι!




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png