Ένα σημαντικό σεμινάριο, που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε όσους ασχολούνται με την γαστρονομία επαγγελματικά ή φοιτητές, θα πραγματοποιηθεί σε χώρο του Δ.ΙΕΚ Αίγινας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Το σεμινάριο έχει τίτλο "Ειδικά παρασκευάσματα κρέατος. Τεχνικές αλλαντοποίησης" με εισηγητή τον καταξιωμένο chef, πρόεδρο του Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής κύριο Μιχάλη Παναγιωτάκη.
Το ραδιόφωνο του Aegina Portal φιλοξένησε σήμερα τον κύριο Παναγιώτη Βάρτζελη, διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Αίγινας και την κυρία Ελένη Κουνελάκη μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου "Φίλοι Φιστίκι Φεστ", ως εκπροσώπους των δύο φορέων που συνδιοργανώνουν το σεμινάριο.
Μετά το εξαιρετικό σεμινάριο "Γνώση και Διαχείριση του κρασιού στο χώρο της εστίασης", στην αρχή του καλοκαιριού από την οινολόγο Μαρία Τζίζη που συγκέντρωσε πολύ μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών από επιχειρήσεις εστίασης της Αίγινας, οι δύο συνδιοργανωτές του είναι βέβαιοι ότι το νέο σεμινάριο, με την εγκυρότητα του chef Μιχάλη Παναγιωτάκη θα προκαλέσει αντίστοιχα θετικές εντυπώσεις και θα βοηθήσει σημαντικά τους επαγγελματίες της εστίασης του νησιού.
Το κόστος του πεντάωρου σεμιναρίου είναι μόλις 20 ευρώ, ενώ για τους σπουδαστές Δ.ΙΕΚ Αίγινας και τους μαθητές 10 ευρώ. Πληροφορίες Δηλώσεις Συμμετοχής: Παναγιώτης Βάρτζελης: 2297025381, Αφροδίτη Κανάκη: 6973266169, Ελένη Κουνελάκη: 6981685541 και Ράνια Κορναράκη: 2297022428.