Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Όλα έτοιμα για το 10ο Καρναβάλι του Μεσαγρού!


Τον Μανώλη Λεούση, τον Δρόσο Τόγια και τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, δύο εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του 10ου Καρναβαλιού του Μεσαγρού, που θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι, στην γέφυρα του Μεσαγρού. Και οι τρεις τους είναι μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής και μίλησαν με ενθουσιασμό για την ιστορία του θεσμού, για την προετοιμασία, αλλά και όλα όσα πρόκειται να απολαύσουν φέτος οι θεατές. Κάλεσαν τόσο τους κατοίκους της Αίγινας, όσο και τους εκδρομείς του τριημέρου να το παρακολουθήσουν από κοντά και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς του!

Φέτος το καρναβάλι είναι επετειακό καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από το ξεκίνημά του. Η προετοιμασία του ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, σε αυτό θα λάβουν μέρος 15 ομάδες με διαφορετικά θέματα, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχει και μία ομάδα από το Κερατσίνι με 20 άτομα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορούν αν κάποιοι το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή. Οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές είναι πολλές, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης των καρναβαλιστών θα ακολουθήσει γλέντι.
Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή η κυκλοφορία θα διακοπεί στο κεντρικό δρόμο του Μεσαγρού από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα.

Το καρναβάλι του Μεσαγρού συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας, ο τοπικός σύλλογος "Οινόη" και η Καρναβαλική Επιτροπή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png