Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ Καίτη Σαλπέα για το πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.


Στιγμές ψυχαγωγίας και παιχνιδιού, γεμάτες από την ξεγνοιασιά των Χριστουγέννων, περιμένουν τα παιδιά του νησιού στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας. Το πρόγραμμα υλοποιεί η ΚΕΔΑ και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κυρία Καίτη Σαπλέα, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τις πολλές εκδηλώσεις στις οποίες  μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά με τους γονείς τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Τρίτη με την φωταγώγηση του καραβιού και του δέντρου στην Παλαιά Προβλήτα και θα συνεχιστεί με ένα γιορτινό, δρομικό event, το Christmas Run, για μικρούς και μεγάλους αύριο Παρασκευή στις 4:30 το απόγευμα στην Παλαιά Προβλήτα.
Από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Πύργος του Μαρκέλλου γίνεται το επίκεντρο των εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν παιχνίδια, δραστηριότητες, κατασκευές, face painting, τραγούδια και μουσική, μουσικά όργανα μουσικά όργανα Orff, κατασκευή ημερολογίων, παιδική ταινία, παραμύθια, φωτογράφιση με τον Άι Βασίλη, ταχυδακτυλουργό, ακόμη και μουσική συναυλία. Να σημειώσουμε ότι και φέτος όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων στον Πύργο του Μαρκέλλου θα λειτουργούν τα φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και με ελεύθερη είσοδο, εκτός από την προβολή μίας χριστουγεννιάτικης παιδικής ταινίας, στο κινηματογράφο Τιτίνα με είσοδο 2,5 ευρώ, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Η κυρία Καίτη Σαλπέα ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος και κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας, που θα βρεθούν αυτή την περίοδο στο νησί να επισκεφθούν τον Πύργο του Μαρκέλλου και να ζήσουν από κοντά στιγμές χριστουγεννιάτικης ψυχαγωγίας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png