Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Θέμα ημερών η υπογραφή της σύμβασης του υποθαλάσσιου αγωγού μεταξύ της Περιφέρειας και του αναδόχου του έργου. [upd]


Ταχύτατες αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα της υπογραφής της σύμβασης για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρίας του έργου. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος: "Ένα έργο πνοής για την Αίγινα μπαίνει στην τελική του ευθεία, με την υπογραφή αυτές τις μέρες της αναδόχου εταιρίας και της Περιφέρειας", είπε ο κύριος Χατζηπέρος, υπογραμμίζοντας ότι αυτή θα γίνει εντός των ημερών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Σε άλλο θέμα, αναφορικά με την παράταση για το ΚΤΕΟ, ο κύριος Χατζηπέρος είπε ότι περιμένει την απάντηση από την Αποκεντρωμένη. Να σημειώσουμε ότι Αντιπεριφερειάρχης σήμερα στις 12 κάνει μία συνοπτική παρουσιάσει των πεπραγμένων της Αντιπεριφέρειας για το 2017.

[upd] Στο κείμενο της εισήγησης του κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου στον Συνοπτικό Απολογισμό Πεπραγμένων 2017 της Περιφερειακής Νήσων, αναφέρεται ότι η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει σήμερα.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png