Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τη συμμετοχή του Ο.Α.Κ. Αίγινας στα πρόσφατα διασυλλογικά πρωταθλήματα, που ολοκληρώθηκαν με καλές θέσεις και επιδόσεις.


Πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις κατέλαβαν οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε διασυλλογικά πρωταθλήματα που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Ο Γιώργος Γιαννούλης έκανε επίδοση 10 λεπτά, που είναι ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε την τρίτη θέση στα 3.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια και μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Μπουντούλης κατέλαβε την 5η θέση, αγωνίστηκε στα 1.500 μέτρα με επίδοση 4'05" κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

Εξαιρετική η παρουσία και του Αλέξη Ρανσόν στο δέκαθλο, που έπιασε το όριο για τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων / Ανδρών στις Σέρρες. Ο Αλέξης Ρανσόν συγκέντρωσε 5.300 βαθμούς κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Στο διασυλλογικό παίδων/κορασίδων η Γεωργία Φουρναράκου πήρε την τρίτη θέση στη δισκοβολία και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Βασίλης Ζαμπέλης επισήμανε ότι πρόκειται για ένα καινούργιο άθλημα για εκείνη, σημειώνοντας ότι εάν έκανε βολές όπως στις προπονήσεις θα έπαιρνε την πρώτη θέση. Δυστυχώς η Βάνα Γκαρή τραυματίστηκε σε πέρασμα εμποδίου κατά τις δοκιμές, όπου έτρεχε για πρώτη φορά στα 400 με εμπόδια. Στα 400 μέτρα κατέλαβε 8η θέση και 68". Ο Σωτήρης Λορέντζος Σωτήρης με τραυματισμό στο πόδι του, έτρεξε στα 400 μέτρα σε χρόνο 60". Ο Χαλδαίος Νίκος αγωνίστηκε στα 100 μέτρα επίδοση 14''10 και πήρε την 41η θέση, με στόχο την απόκτηση εμπειριών, καθώς ανήκει στην κατηγορία των παμπαίδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png