Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Ντελής για λίστα θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα στην Αίγινα κατά την τουριστική περίοδο.


Τον κύριο Αντώνη Ντελή, με την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Κοινωνία Πολιτών" φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Αφορμή στάθηκε μία λίστα με θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των κατοίκων και των παραθεριστών της Αίγινας κατά την τουριστική περίοδο. Θέματα ποιότητας ζωής που έχουν κατατεθεί και θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση. Εκτός από τα θέματα της λίστας, η συζήτηση στο ραδιόφωνο περιελάμβανε ένα ευρύ κατάλογο από παρόμοια ζητήματα, που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού.

"Επειδή περιμένουμε και τις γιορτές του Πάσχα και από ότι φαίνεται η κίνηση θα είναι πολύ μεγάλη, ήδη φίλοι λένε ότι δεν βρίσκουν εισιτήρια επιστροφής πλέον, καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να υποδεχθούμε αυτόν τον κόσμο με κάποια πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν επιτέλους. Η ποιότητα ζωής έχει κάνει προτάσεις και έχουν παρθεί και αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο οι οποίες δεν έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα", επισημαίνει ο κύριος Ντελής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Επιτροπή Τουρισμού έχει γνωμοδοτήσει με συγκεκριμένες προτάσεις για τις περιόδους υψηλής τουριστικής κίνησης, σε θέματα που αφορούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την ελεγχόμενη στάθμευση και μία σειρά άλλων παρόμοιων θεμάτων που έχουν ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν εφαρμόστηκαν.

"Αυτές τις ημέρες θα κάνουμε μία πρόβα ενόψει του θέρους, αλλά πρέπει αυτή η πρόβα να έχει επιτυχία", είπε ο κύριος Ντελής κάνοντας αναφορά στα σημεία της λίστας, αλλά και σε πολλά ακόμη ζητήματα της καθημερινότητας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png