Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Επιτυχημένη η δράση για τον καθαρισμό της παραλίας "Λακομάδα" στη Βαγία.


Έναν μεγάλο όγκο απορριμάτων συγκέντρωσαν οι εθελοντές που συμμετείχαν σήμερα το πρωί, στη δράση που οργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Αίγινας στην παραλία "Λακομάδα" στη Βαγία. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Μανώλης Λεούσης μίλησε σήμερα το βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τα χαρακτηριστικά αυτής της εθελοντικής πρωτοβουλίας, που καθάρισε μία όμορφη παραλία στην Βαγία. Στη δράση συμμετείχαν τριάντα εθελοντές, ενώ όγκος των απορριμάτων που συγκεντρώθηκε θα απομακρυνθεί από την υπηρεσία καθαριότητας.Οι εθελοντές συνέλεξαν από την παραλία απορρίμματα κάθε λογής, ακόμη και έναν προφυλακτήρα αυτοκινήτου.



Για άλλες παραλίες και ειδικά για την Αγία Μαρίνα, είπε ότι φέτος δεν υπάρχουν φύκια και ότι θα γίνει και εκεί μία δράση καθαρισμού. Στόχος είναι όλα να είναι έτοιμα πριν από το Πάσχα. Τέλος, σημείωσε ότι αντίστοιχες δράσεις θα γίνουν και σε άλλες παραλίες, όσο βέβαια οι εθελοντές συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στη σημερινή δράση συμμετείχαν Λιμενικό Ταμείο, η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής, η Τουριστική Επιτροπή, ο Σύλλογος Οινόη, το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας - Μεσαγρού, το Γυμνάσιο Μεσαγρού, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών και άλλοι φορείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png