Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ψηφίστηκε από το συμβούλιο της Περιφέρειας η προγραμματική για τη συντήρηση δρόμων της Αίγινας. Στο ραδιόφωνο ο κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.


Πρόκειται για ένα έργο ύψους 1.000.000 ευρώ, η προγραμματική σύμβαση του οποίου ψηφίστηκε χθες από το συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος. "Σήμερα "περάσαμε" από το Περιφερειακό Συμβούλιο, εγκρίναμε την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αίγινας και της Περιφέρειας για την επισκευή και αναβάθμιση τριάντα δρόμων στην Αίγινα, δηλαδή μετά τις 7 Ιουλίου που "περάσαμε" τις 600.000 ευρώ για αναβαθμίσεις, συντηρήσεις και επισκευές δρόμων, σήμερα περάσαμε άλλο 1.000.000 ευρώ. Το προηγούμενο είναι στο Ελεγκτικό Συνέδριο και περιμένουμε μόλις τελειώσει και πάρουμε την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση. Σήμερα "περάσαμε" το 1.000.000 ευρώ γιατί το οδικό δίκτυο της Αίγινας είναι άθλιο και χρειάζεται οπωσδήποτε επισκευή και συντήρηση", δήλωσε ο κύριος Χατζηπέρος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Σε ερώτηση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν το έργο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, από την πλευρά της Περιφέρειας, ο κύριος Χατζηπέρος απάντησε λέγοντας ότι: "Από την πλευρά την δική μας κάνουμε τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλίσουμε και τα επιπλέον χρήματα που χρειάζονται για την Αρχαιολογία, τις αντλίες και για κάποιες ελλείψεις τις οποίες είχε το αρχικό σχέδιο. Γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει τη μελέτη από την αρχή, δηλαδή δεν είχα δει τη μελέτη στη λεπτομέρεια της. Στις βαλβίδες πίσω από τα γκολποστ για ρίψεις και τέτοια".

Σε ερώτηση ότι αυτού του είδους οι επισημάνσεις είχαν γίνει και παλαιότερα ο κύριος Χατζηπέρος απάντησε ότι: "Εγώ δεν το ήξερα προσωπικά, για να πω την αμαρτία μου, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας και επίσης στεναχωρήθηκα που έχει 6 κουλουάρ και δεν έχει 8. Ένα άλλο θέμα, το οποίο κι αυτό δεν το είχα... δηλαδή δεν είχα δει καθόλου τη μελέτη να είμαι ειλικρινής. Πίστευα ότι θα ήταν πλήρες το στάδιο".

Στην επισήμανση από το Aegina Portal ότι θα γίνει με 8 διαδρόμους και για αυτό γίνονται όλα αυτά, ο κύριος Χατζηπέρος απάντησε ότι: "Η προσπάθεια είναι αυτή. Βέβαια απαιτούνται επιπλέον πιστώσεις", σημείωσε ο κύριος Χατζηπέρος.

Σε ερώτηση για το εάν έχουν εξασφαλιστεί οι πιστώσεις, ο κύριος Χατζηπέρος απάντησε ότι κάποια από αυτά τα έξοδα θα μπουν στα απρόβλεπτα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png