Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ανάστατοι γονείς της Αίγινας, για υπόθεση δήθεν έρευνας από το Υπουργείο Παιδείας σε σπίτια μαθητών. Δηλώσεις Νίκου Οικονόμου.


Μία υπόθεση η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση και για την οποία μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, δημιουργεί ήδη προβληματισμό σε αρκετούς γονείς του νησιού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κύριος Οικονόμου η ενημέρωση που έκανε μία μητέρα μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησε μία "αλυσίδα" αντιδράσεων. Ο κύριος Οικονόμου παρουσίασε ως συνημμένο σε γραπτή δήλωσή του, μία τυπωμένη ανακοίνωση η οποία φέρεται να μοιράστηκε από κάποιον γονέα στο δημοτικό της Κυψέλης. Η ανακοίνωση αυτή που δεν υπογράφεται από κάποιον φορέα αναφέρει τα ακόλουθα: "Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κυψέλης Αίγινας. Αγαπητοί γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων, παρουσιάζονται σε σπίτια μαθητών "κάποιοι" που δηλώνουν ότι "εκπροσωπούν" το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ζητώντας από τους γονείς "Στοιχεία και Εμπειρίες" σχετικά με τον "Νέο" τρόπο διδασκαλίας στα σχολεία. Σας, ενημερώνουμε ότι δεν υφίσταται καμία τέτοια ενέργεια σε εξέλιξη από το ΥΠΠΕΘ".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο κύριος Οικονόμου μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι αυτό δεν ισχύει, ότι δηλαδή δεν παρουσιάζονται κάποιοι σε σπίτια γονέων δηλώνοντας ότι εκπροσωπούν το ΥΠΕΠΘ. Αντίθετα, ότι σύμφωνα με την έρευνα που έκανε πρόκειται για μία γυναίκα η οποία πουλά στους γονείς σχολικά βοηθήματα (βιβλία). Μάλιστα, σημείωσε ότι ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε μεταξύ των γονέων, πήγε η ίδια στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, εξηγώντας ποια είναι η εργασία της και έθεσε στη διάθεση της Αστυνομίας τόσο το όνομά της όσο και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Η γυναίκα πουλά βιβλία από σπίτι σε σπίτι ύστερα από συστάσεις γονέων.

Λίγο αργότερα από την τηλεφωνική επικοινωνία με το ραδιόφωνο του Aegina Portal ο κύριος Οικονόμου απέστειλε και γραπτή δήλωση η οποία ανάμεσα σε άλλα αναφέρει τα ακόλουθα: "Από την μεριά μου ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής σε θέματα Παιδείας ενημερώνω ότι δεν διεξάγεται καμιά έρευνα από το Υπουργείο Παιδείας, αν πέσει οτιδήποτε άλλο στην αντίληψη σας εκτός από το άνω γεγονός που σας ανέφερα ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία η οποία έχει λάβει γνώση του γεγονότος".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png