Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τις επιτυχίες των αθλητών του ΟΑΚΑ Χρήστου Μπουντούλη και Βασιλικής Τζίμα.


Την Κυριακή που μας πέρασε ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας Χρήστος Μπουνούλης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα, στο οποίο κατέκτησε την τρίτη θέση. Επίσης η αθλήτρια του  Ο.Α.Κ. Αίγινας Βασιλική Τζίμα ήρθε τρίτη στον αγώνα με την επωνυμία "Μινωικά μονοπάτια Μύθων", που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για αυτές της δύο σημαντικές διοργανώσεις, που έδειξαν ότι οι αθλητές του ΟΑΚΑ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Μπουνούλης ήταν ο νικητής στα 10.000 μέτρα του Μαραθωνίου της Αθήνας και του αγώνα δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'' στην Αίγινα. "Ήταν μία τεράστια επιτυχία και για τον αθλητή και για τον σύλλογο, αλλά και για τον αθλητισμό της Αίγινας. Στις 19 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου όπου και εκεί έχει στόχο ένα μετάλλιο", είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης μιλώντας στο Aegina Portal.

Στην Ιεράπετρα η Βασιλική Τζίμα κατέκτησε την τρίτη θέση, σε έναν αγώνα 26 χιλιομέτρων, με υψομετρική 1.500 μέτρα. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα. "Ήταν ία τεράστια εμπειρία και τώρα η αθλήτρια ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες βουνού, που μάλλον θα είναι στο Ζαγόρι τον Ιούλιο", λέει ο Βασίλης Ζαμπέλης.

Επίσης, αυτή την Κυριακή οι αθλητές του ΟΑΚΑ Δριτσάκος Δημήτρης και Ράπτης Αλέξανδρος θα αγωνιστούν στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας.

Τέλος, ο Βασίλης Ζαμπέλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανοδική πορεία του στίβου στην Αίγινα με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και ακόμη περισσότερους αθλητές με την ολοκλήρωση των εργασιών του ελαστικού ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png