Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ξεκινά από αύριο η εκτροπή της κίνησης των οχημάτων στην Καβουρόπετρα, λόγω των εργασιών για τα "χερσαία".

Ξεκινούν από αύριο το μεσημέρι και θα διαρκέσουν για δέκα ημέρες, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα οχήματα, λόγω των εργασιών που θα γίνουν στο οδόστρωμα για τη σύνδεση του αγωγού με τις εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των λεγόμενων "χερσαίων έργων ύδρευσης". Έτσι, όσοι κινούνται στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση τη Σουβάλα, στο ύψος της Καβουρόπετρας θα πρέπει να στρίβουν δεξιά προς τον κεντρικό δρόμο της Κυψέλης, ενώ αντίθετα όταν τα οχήματα κινούνται από Σουβάλα προς Αίγινα, θα πρέπει να στρίβουν αριστερά στο ύψος του Λεοντίου και πάλι προς Κυψέλη.

Για το σκοπό, μετά από αίτημα της τεχνικής εταιρίας που υλοποιεί το έργο, συνεδρίασε σήμερα το βράδυ το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης. Το συμβούλιο αποφάσισε θετικά, ζητώντας από την τεχνική εταιρία να τοποθετήσει επαρκή σήμανση ώστε να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης μίλησε σήμερα το βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal εξηγώντας πως πρέπει να κινηθούν οι κάτοικοι της Αίγινας κατά τις ημέρες που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, για να γίνουν οι τεχνικές εργασίες της σύνδεσης του αγωγού, θα πρέπει να διακοπή η τροφοδοσία του νερού από τις κεντρικές εγκαταστάσεις για 8 ώρες. Για το θέμα δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Αίγινας. Πάντως, όπως σημείωσε και ο κύριος Λορέτζος αυτή θα γίνει βραδυνές ώρες, ώστε να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο η ομαλή υδροδότηση. Μένει να ανακοινωθεί επίσημα η ημέρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png