Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Κάλεσμα όλων των ερασιτεχνών αλιέων της Αίγινας. Αντιδρούν για τις ρυθμίσεις που προβλέπει ο νέος νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία.

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ερασιτέχνες αλιείς του νησιού, λόγω των ρυθμίσεων που προβλέπει το άρθρο 43 του νόμου, σχετικά με την ερασιτεχνική αλιεία (που για την ώρα, φαίνεται ότι επανεξετάζονται ή αποσύρονται . Στο studio του ραδιοφώνου του Aegina Portal, σε ένα κάλεσμα που απευθύνουν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος", οι κύριοι Νεκτάριος Μπέσης, πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κορωρός έφορος και Στέλιος Θεριανός μέλος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος.

Το κάλεσμα είναι για την Κυριακή 24 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο λιμανάκι του Λεοντίου, και αφορά στη συζήτηση που θα ολοκληρωθεί με ένα ψήφισμα. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας του συλλόγου είναι να αποσυρθεί το άρθρο, που όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "καταστρέφει την ερασιτεχνική αλιεία".  Οι εκπρόσωποι του συλλόγου, μιλώντας για το άρθρο 43 στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, εξηγού για τους λόγους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα: 6972190954, 6938754822.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png