Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αίγινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Αποσπόρης για τις εκλογές της Κυριακής.

Στην αίθουσα Παύλος Ανδρεόπουλος που Δημοτικού Σταδίου Αίγινας θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η Αίγινα έχει ένα εκλογικό κέντρο και δύο εκλογικά τμήματα, ώστε να διευκολυνθούν οι διαδικασίες. Για τις εκλογές της Κυριακής μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αίγινας κύριος Στέλιος Αποσπόρης, υπεύθυνος των εκλογών στην Αίγινα.

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:
● Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
● Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
● Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς  καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
● Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές  αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.                                                         
● Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).                             
● Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
● Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
● Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png