Table Talk

Εκπομπές από το studio του ραδιοφώντου του Aegina Portal

Ο κύριος Γιώργος Τσατήρης νέος δημοτικός σύμβουλος, στη θέση της παραιτηθείσας κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου.

Αν και μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν είχε επιδοθεί η πρόσκληση για την ορκωμοσία, είναι βέβαιο ότι ο κύριος Γιώργος Τσατήρης θα αναλάβει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου, μετά την παραίτηση της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου από την έδρα της λίγες ημέρες πριν. Την είδηση επιβεβαίωσε ο κύριος Γιώργος Τσατήρης μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Είχε προηγηθεί επικοινωνία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Νίκου Οικονόμου, στην οποία ο κύριος Τσατήρης ενημερώθηκε από τον ίδιο για τις εξελίξεις.  Ο κύριος Τσατήρης στις δημοτικές εκλογές του 2014 έλαβε 291 ψήφους.

Ο κύριος Τσατήρης, από τα ιδρυτικά μέλη της δημοτικής παράταξης "Αίγινα, Κίνηση Ευθύνης",  έχει διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας. Έγκριτος νομικός, έχει διατελέσει Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Πρόσφατα ορίστηκε επικεφαλής της Επιτροπής του Δήμου Αίγινας για το Δίκτυο Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας", η οποία έχει ήδη δραστηριοποιηθεί. Ο κύριος Γιώργος Τσατήρης είχε προσφέρει σημαντική νομική βοήθεια στο Δήμο της Αίγινας, την οποία εξακολουθεί να προσφέρει οπότε του ζητηθεί.

Στη συζήτηση γίνεται μία πρώτη προσέγγιση ώστε να αποτιμηθεί η παρουσία της μείζονος αντιπολίτευσης αυτή την περίοδο, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει με την επαγγελματική του εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα του νησιού. Επίσης, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα της άμεσης επικαιρότητας. Η θέση του κυρίου Γιώργου Τσατήρη για την άσκηση των καθηκόντων του στο δημοτικό συμβούλιο είναι σαφής και αποτελεί μέρος των προσδοκιών του: "Θέλω να δημιουργηθεί ένα συναινετικό κλίμα, το οποίο όμως να μην εφησυχάσει τον κόσμο, αλλά να γίνει ένα συναινετικό κύμα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png